Theo Rose a postat câteva imagini emoționante, pe contul ei oficial de Instagram, în care a surprins primele momente de viață ale fiului ei, Sasha Ioan. Fanii acesteia s-au emoționat până la lacrimi, la vederea acelor imagini. Ce mesaj

Theo Rose, imagini emoționante cu fiul ei

Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți pentru prima dată, în urmă cu doar câteva zile. Atât ei, cât și întreaga lor familie au avut mari emoții în ziua cea mare și au vizitat-o rând pe rând pe frumoasa artistă la materninate, au ajutat-o fiecare așa cum a putut, iar după ce a ajuns acasă cu cel mic, vedeta a mers să își viziteze părinții acasă, unde a avut parte de multe surprize din partea lor, fără să bănuiască nici măcar o secundă ce o aștepta. I-au decorat întreaga casă, au așteptat-o într-un număr foarte mare și s-au asigurat că totul este aranjat așa cum trebuie.

De când fiul ei a venit pe lume, Theo Rose face numai postări legate de cel mic și chiar le-a zis fanilor ei că speră să nu îi plictisească foarte tare cu amintirile lor, iar recent și-a mai surprins admiratorii cu un reel în care le-a arătat primele momente de viață ale lui Sasha Ioan, pentru care a ales o piesă specială și niste cuvinte potrivite. I-a placut atât de tare cântecul, încât a așteptat cel mai fericit moment din viața sa, pentru a-l pune pe fundal.

Sursa foto: Theo Rose/Instagram

Ea a simțit nevoia să le arate, celor care au fost alături de ea în cele nouă luni de sarcină, primele imagini din viața lui Sasha Ioan. Este recunoscătoare pentru toate momentele frumoase pe care le trăiește și fericită că a devenit mamă pentru prima dată, deși nu plănuia neapărat lucrul acesta, iar ceea ce a simțit, când l-a strâns în brațe pentru prima dată pe Sasha Ioan nu se compară cu nimic altceva.

„Acest cantec este al Doinei Spataru. L-am iubit atat de tare ca am asteptat cel mai fericit moment din viata mea ca sa-l pun ca fundal.
Asadar, Sasha- Ioan si primele lui momente de viata, in atentia celor care s-au bucurat de bucuria noastra.
Multumim, Doamne, pentru tot! Iar voua, tuturor, va dorim ce traim noi! Acest clip a fost montat de mine:)) Momentele ca acesta sunt de fapt cel mai simplu de redat in imagini daca ele spun un adevar. Acesta este adevarul nostru. Singurul.”, a scris Theo Rose, pe Instagram.

Citeste si:
Theo Rose și Anghel Damian, criticați pentru relația lor. De ce au...
Theo Rose și Anghel Damian,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Iunie 2023 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.