Emisiunea Asia Express a început în urmă doar câteva zile, iar telespectatorii deja și-au ales preferații. Unul dintre cei mai simpatici concurenți ai acestui sezon este Zarug, cel care a plecat în aventura vieții sale alături de prietena și colega sa, Lorelai. Bărbatul în vârstă de 39 de ani are un umor fantastic și deja și-a făcut foarte mulți fani care îl apreciază și care se amuză odată cu el.

La prima vedere, multă lume a început să se întrebe cine este el, cu ce ocupă și ce studii are. Ei bine, se pare că Zarug a venit de la Iași la București pentru a activa în industria modei, ajungând astfel unul dintre cei mai apreciați designeri vestimentari de la noi. Fiind nonconformist, a reușit să impresioneze pe toată lumea cu aparițiile sale, una dintre cele mai apreciate fiind cea de la Chefi la Cuțite, unde a făcut senzație pe tocuri.

Asia Express sezonul 4

Chiar dacă pare greu de crezut, el a studiat Dreptul, deși era atras de lumea teatrului, Mihai Dan Zarug, pe care toți prietenii lui îl alintau Papu a reușit, însă, să se facă remarcat prin alte mijloace. Decizia de a studia la Facultatea de Drept nu i-a aparținut lui, ci părinților săi, de aceea nici nu a putut merge pe acest drum.

La momentul actual, este concurent în cel de-al patrulea sezon al emisiunii Asia Express, de la Antena 1, unde a reușit să le atragă atenția fanilor emisiunii. A fost o reală provocare pentru el și deși i-a fost foarte greu, s-a bucurat din plin de întreaga experiență pe care a trăit-o pe „Drumul Împăraților”.

„Sunt designer, fac haine. Sunt o ființă paradoxală, care în proporții de 50% și-ar dori să se ascundă acum sub scaunul ăsta, iar cealaltă jumătate înclină spre exprimare. (…) Tata e pe jumătate armean, deci și eu am origini armenești.”, a spus Zarug, în cadrul emisiunii Chefi la Cuțite, la vremea aceea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.