Emisiunea Asia Express aduce în atenția celor de acasă vedete din țara noastră pe care toată lumea le știe, dar și persoane mai puțin cunoscute de care publicul larg nu le-a văzut până acum. Una dintre concurentele sezonului 4 se numește Lorelei Bratu și a ajuns să fie simpatizată de telespectatori, încă din prima ediție.

Vedeta participă la acest concurs alături de Zarug, cu care formează o echipă foarte puternică și frumoasă. Cei doi se bucură de fiecare clipă și pare că nu iau lucrurile prea în serios, principalul lor scop fiind să se distreze și să își facă multe, multe amintiri pe care nu le vor uita niciodată în viața lor.

Asia Express sezonul 4

Văzând-o pentru prima dată în cadrul emisiunii de la Antena 1, multă lume a vrut să afle cine este, de fapt, Lorelei și cum își câștigă ea existența. Ei bine, are doar 32 de ani și a devenit cunoscută pe social media, după ce a început să promoveze frumusețea femeii, indiferent de aspectul ei fizic.

Cu o greutate de peste 80 de kilograme, concurenta de la Asia Express postează tot felul de imagini pe rețelele sociale prin intermediul cărora le transmite celor care o urmăresc faptul că ar trebui să fie mândre de trupurile lor, pentru că și ea este, deși nu are nici pe departe o siluetă perfectă.

Lorelei a făcut Școala Națională de Studii Politice și Administrative SNSPA, motiv pentru care s-a și mutat din Tecuci la București. Nu a făcut carieră din asta, ci este în momentul de față antreprenor.

„În general, iau viata cu tot ce e mai bun în ea, aşa că am răspuns instant “da” la o vacanţă prelungită pe banii altora. Mă aştept să fie cu hohote de râs şi înfiorător de greu, dar hei, m-am antrenat toată viaţa să caut şi să găsesc soluţii pentru orice situatie. Altfel, mă bazez pe tehnicile mele avansate de seducţie şi pe ambulanţa de pe traseu. De vis va fi!”, a declarat Lorelei, potrivit libertatatea.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Septembrie 2021 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.