Printre concurenții de la „Asia Express” se află și două surori, Lidia Buble și Estera. În competiție, acestea își spun „Double Bubble Trouble”. Cântăreața a ales să plece pe Drumul Împăraților de la Antena 1 alături de cea pe care o alintă Esty pentru că este persoana cu care se înțelege cel mai bine din competiție, cu care vorbește des și care a spijinit-o enorm în drumul spre reușită în industria muzicală. Cum a început, însă, să meargă pe autostrada succesului veți vedea în rândurile următoare.

Cine este Lidia Buble de la Asia Express sezonul 4. Meseria pe care a avut-o înainte de a deveni o cântăreață cunoscută

Lucruri neștiute despre Lidia Buble au ieșit la iveală pe parcursul anilor, dar mai cu seamă datorită unui interviu pe care l-a acordat artista într-o emisiune TV. Acolo a vorbit pentru prima dată despre cum își câștiga banii înainte de a fi o persoană publică și a recunoscut că viața sa nu a fost deloc ușoară.

Pentru că avea nevoie de mai mulți bani și nu voia sa le ceară părinților, vedeta s-a angajat la 17 ani într-un mall din Deva, oraș natal, la o cafenea, unde lucra ca ospătar. Ulterior, a lucrat la un solar, a fost și femeie de serviciu într-o tipografie, apoi bonă.

„Aveam 17 ani și îmi trebuiau mai mulți bani. Îmi aduc aminte că am lucrat la Deva Mall la o cafenea și am lucrat că ospătar. După ce s-a încheiat sezonul de vară mă obisnuiesm să am bănuți în fiecare luna, iar apoi am lucrat la un solar. Înainte de toate astea, aveam un „frate” care avea o tipografie peste drum de noi și la un moment dat rămăsese fără femeie de serviciu.

Vreo 3-4 luni am fost femeie de serviciu, făceam curățenie într-o tipografie. Aspiram pe jos, curățam birourile, făceam tot felul de chestii. Una din surorile mele era deja în București, lucra deja și mi-a zis să vin și eu. Stăteam în casă, soră-mea era la muncă, nu știam pe nimeni, iar într-o zi am intrat pe laptop și am căutat locuri de muncă în București.

Așa a făcut Dumnezeu că în momentul în care am deschis îmi apare un job de bonă. Eu având antrenament, am zis că mă descurc. Dar da, am avut zile în care mă puneam să dorm flămândă. Nu am vrut să îi cer tatălui meu”, a povestit interpreta într-o emisiune televizată.

Provine dintr-o familie numeroasă

Lidia Buble a crescut într-o familie numeroasă, având zece frați, patru surori și șase frați. Cu toate acestea, spre deosebire de alte familii, unde surorile mai mici furau din fardurile și accesoriile celor mari, Lidia Buble nu s-a machiat până la vârsta de 21 de ani. Ea și surorile împărțeau un singur strugurel.

Citeste si:
Lidia Buble, condamnată definitiv la închisoare cu suspendare....
Lidia Buble, condamnată...

Începuturile artistei în industria muzicală

Tânăra a cunoscut celebritatea în 2014, atunci când Adrian Sînă de la trupa Akcent a ales-o să cânte două piese celebre cu el. Melodiile „Kamelia” și „Noi simțim la fel” s-au auzit pe toate radiourile din România și din străinătate, având împreună peste 11 milioane de vizualizări pe Youtube. Astfel, în doar câteva luni, dintr-o necunoscută, Lidia Buble a devenit vedetă la doar 21 de ani.

Drumul Împăraților

Traseul de pe Drumul Împăraților de la Antena 1 a început în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, cel din urmă fiind punctul decisiv al cursei. Cu un dolar pe zi, fără cazare, mâncare și transport, aventurierii care au acceptat provocarea „Asia Express” sunt nevoiți să treacă prin cele mai dure condiții, situații neprevăzute, foame, dor, dar și să își depășească limitele psihice.

Citeste si:
Ce meserie ar fi avut Antonia, dacă nu era cântăreață! Nimeni nu ar...
Ce meserie ar fi avut...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.