Denis Hanganu a povestit care este meseria pe care ar fi avut-o în cazul în cazul în care nu ar fi fost actor. Ce i-ar fi plăcut, de fapt, să facă și de ce crede că era potrivit pentru asta!

Ce ar fi fost Denis Hanganu, dacă nu urma calea actoriei

Denis Hanganu este unul dintre cei apreciați actori de la noi din țară, fiind apreciat mai ales pentru rolul său din serialul „Clanul”. Acesta are mii de fanii pe rețelele sociale, iar cei mai mulți dintre ei îl apreciază nu doar pentru faptul că este talentat, ci și pentru faptul că este un om de nota zece.

Este recunoscător pentru toate lucrurile bune care i s-au întâmplat în viață, dar a muncit foarte mult pentru a ajunge unde este acum. Drumul său nu a fost deloc unul simplu, iar acum nu face altceva decât să culeagă roadele muncii sale. Fanii lui nu și l-ar imagina făcând altceva, dar el și-a pus de mai multe problema ce ar fi făcut, dacă nu ar fi ales calea actoriei și știe foarte bine ce și-ar fi dorit să devină.


Denis Hanganu spune că este un bărbat foarte competitiv și crede cu tărie că i s-ar fi potrivit să facă un sport de performanță. Un avantaj foarte mare pe care îl are este faptul că are și o mentalitate potrivită pentru asemenea activitate și a spus lucrul acesta fără niciun pic de exagerare. S-ar fi orientat spre box sau spre tenis, tocmai pentru că ambele sporturi i se potrivesc.

„Cred că aș fi făcut un sport de performanță, sunt foarte competitiv și mi s-ar fi potrivit! Am mentalitatea potrivită, o spun fără urmă de exagerare, cu toată asumarea! Nu știu ce, poate ar fi fost box, poate ar fi fost tenis, cine știe? Aș fi făcut un sport de performanță! Cred că aș fi fost potrivit!”, a declarat Denis Hanganu, pentru ego.ro.

Citeste si:
Tatăl lui Harry Potter vine în premieră la Comic Con. Actorul...
Tatăl lui Harry Potter vine...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Ianuarie 2024 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.