Oana Zăvoranu este o mare iubitoare de animale, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Vedeta postează mereu imagini cu pisicile sale, pe care le iubește ca pe copiii săi și pe care le iubește din tot sufletul. Cu toate acestea, un gest pe care ea l-a făcut recent a enervat-o la culme pe una dintre fanele sale, care a acuzat-o că susține în zadar că iubește animalele, din moment ce ea se imbracă de la Louis Vuitton.

Recent, frumoasa actriță a vrut să le arate fanilor ei din mediul online cum îl așteaptă acasă pe soțul ei, Alex Ashraf. Astfel că artista și-a filmat motanul într-un pungă a unuia dintre brand-urile sale preferate. Filmarea respectivă a stârnit multe reacții, dar nu toate au fost unele pozitive și nici pe placul vedetei, care nu s-a putut abține să nu comenteze și ea la rândul ei.

Oana Zăvoranu, luată la rost de o fană

O internaută a ținut să îi transmită acesteia că nu este deloc o iubitoare de animale și că este o ipocrizie să afirme lucrul acesta. Zăvo a fost trasă serios la răspundere de fana respectivă, iar cuvintele pe care le-a folosit sunt unele foarte dure. Asumată din fire, "Querida" i-a dat acesteia replica în stilul ei caracteristic stârnind amuzamentul tuturor. Admiratoarea este la curent cu scandalul în care acest brand a fost implicat, după ce i s-au adus acuzații conform cărora ar maltrata animalele pentru produsele din piele, dar și pentru blana lor.

„Promovezi LV și susții că ești iubitoare de animale. Louis Vuitton este unul dintre brandurile care încă ucide animale într-un mod violent. Plus tăbăcăriile unde se procesează pielea animalelor sunt extrem de toxice pentru lucrători și mediu. Spuneai că ești un om informat. Aici ai însă lacune mari. E jenant să pui pisica într-o sacoșă a unui brand ce nu este deloc cruelty Free”, este mesajul pe care i l-a transmis femeia.

Oana Zăvoranu nu se teme să își exprime punctul de vedere sau să își ia apărarea, ori de câte ori are nevoie. Nici de această dată nu a putut sta cu mâinile în sân, având în vedere acuzațiile care i s-au adus și i-a răspuns internautei respective cu aceeași monedă.

„E jenant să îmi dai tu mie astfel de comentariu. Taman pe mine m-ai găsit, această ”neiubitoare” de animale. Hai că mă indispui. Sincer”, i-a transmis Oana Zăvoranu femeii, pe Instagram.

Citeste si:
Oana Zăvoranu, părăsită de Alex Ashraf când a rămas fără bani. Ce a...
Oana Zăvoranu, părăsită de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Iunie 2021 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.