Oana Zăvoranu a vorbit în ultimul episod al emisiunii sale, de pe YouTube, despre vedete precum Mihai Bendeac și prietenul său, Codin Maticiuc. La un moment dat, vedeta a dat o serie de detalii de senzație despre relația pe care o are cu îndrăgitul actor, reușind să îi lase pe admiratorii ei cu gura căscată. Se pare că între aceștia este vorba, de fapt, despre o relație de tipul „love-hate” și a existat o apropiere suspectă, acum ceva timp, care multora le-a dat serios de gândit.

Juratul de la iUmor și soția lui Alex Ashraf au avut zile în care se tachinau pe rețelele sociale, motiv pentru care oamenii au ajuns să se întrebe dacă nu cumva între ei există mai mult decât o relație de prietenie. Văzând toate zvonurile care au circulat pe interrnet, ea a decis să lămurească situația, chiar în cadrul emisiunii sale, care este urmărită de mii de oameni. În plus, vedeta le-a promis că, în momentul în care va ajunge la 100.000 de subscriberi ,va posta câte două episoade pe săptămână și chiar se ține de cuvânt.

Legat de relația dintre ea și Mihai Bendeac, Oana Zăvoranu a declarat că între ei a fost mereu o atracție fizică și nimic mai mult. Actrița crede despre el că este un personaj, că este un om talentat care își merită locul și care își face foarte bine meseria.

Oana Zăvoranu a vorbit despre relația dintre ea și Bendeac

„Eu am declarat în nenumărate rânduri că îmi este simpatic, dar există și momente când îmi vine să îi dau numai pumni în cap. Am așa o relație de love-hate, e cu năbădăi, cu Bendeac. Este un personaj mișto, dar și joacă foarte bine. El și atunci când vrea să pară că nu joacă, el joacă. Nu are toate țiglele pe casă, ca și mine, nu are doar o păsărică, are un stol, ca și mine. Din când în când îl urmăream și mă zăpăcea cu pozele alea din lift… ăsta are un fetiș cu liftul”, le-a povestit Zăvo fanilor ei, pe canalul său de YouTube.

"Querida" a vorbit, de asemenea, și despre relația pe care ei o aveau în trecut, dezvăluind în fața tuturor că nici măcar nu s-au sărutat vreodată, deși Mihai Bendeac ar fi fost dornic să se întâmple acest lucru. În plus, el i-a propus actriței să meargă la el acasă, dar ea nu a acceptat sub nicio formă această propunere.

„De aia te iubesc, ești cealapa, dar ești cealapa mișto. Eu cred că tu încă ești cu ochii pe mine și mă vrei la așternut. Noi am avut niște discuții mai personale. Ne-am pupat? Am apucat să ne pupăm? Nu cred că ne-am pupat, e și dubios așa că… nu cred că ne-am pupat. A vrut să ne întâlnim acasă la el, mă rog. Vă dați seama ce ieșea dintr-un date cu mine și Bendeac? Că ne-am fi bătut… Nu ne-am pupat, dar am avut așa niște…”, a mai povestit Oana Zăvoranu.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Iunie 2021 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.