Războinica Sindy și-a reluat viața după revenirea de la „Survivor România”. Deși este pasionată de mișcare și sport, aceasta visează să-și deschidă o firmă de imobiliare. Între timp, vrea să-și găsească și partenerul perfect.

Sindy de la Survivor are planuri mari. Războinica vrea să se reprofileze. Detalii despre afacerea pe care visează să și-o facă

Sindy, una dintre cele mai îndrăgite concurente de la „Survivor”, s-a întors din Republica Dominicană cu regret și cu o entorsă la picior. Totuși, problemele medicale nu au oprit-o din a practica sport.

„Am stat acolo trei luni și, cum nu am mâncat și nu m-am antrenat, am cam pierdut forța musculară, masa și abilitățile sportive. Accidentarea mea a fost destul de gravă, pentru că am făcut o entorsă”, a povestit sportiva într-un interviu pentru Kanal D.

„Îmi place tot ce implică sport, în afară de jocurile cu mingi, pentru că la asta nu mă pricep și nu-mi plac”, a completat ea. Visul tinerei este să-și deschidă o afacere: „Încă nu știu ce aș vrea exact. Mă gândesc la ceva pe plan imobiliar. Da, așa ceva aș face”.

În plan sentimental, aceasta a povestit că nu a găsit încă un partener: „Sunt singură. Încă nu l-am găsit pe cel potrivit. Fizic, totuși, să aibă un fizic lucrat, să fie sportiv. Sau, dacă nu, să aibă ambiția că vrea să reușească”.

Sindy a fost una dintre cele mai bune concurente de la „Survivor România” și, chiar dacă a intrat mai târziu în competiție, Războinica a demonstrat că și curajoșii intrați mai târziu în luptă pot ajunge la nivelul celor care au plecat de la start. Votată de multe ori drept favorita publicului, Sindy a reușit să le pună mari probleme Faimoaselor și să întoarcă meciurile. Însă, atunci când a avut cea mai mare nevoie de sprijin din partea celor de acasă, nu l-a avut. Astfel, Războinica s-a clasat pe ultimul loc în preferințele publicului, în ultimul său consiliu de eliminare, și astfel a ieșit din aventura de la Kanal D. Concurenta nu a fost dezamăgită, deoarece spune că a presimțit că va părăsi competiția.

Citeste si:
Cum se înțelege Mike cu fiica Iuliei Albu. Concurenta de la America...
Cum se înțelege Mike cu fiica...

„Asta este, înseamnă că drumul meu s-a încheiat la Survivor, sunt foarte bucuroasă că am reușit să ajung până aici. O să plec cu capul sus, nu am niciun regret, sunt fericită, nu sunt tristă, nu absolut nicio problemă, sper ca câștigătorul să fie unul din echipa mea și le ureze baftă tuturor. Ce sa mai spun, mi-a placut, a fost frumos, ma duc la ai mei, acasa, oricum ma asteapta, am primit acel video, mi-au spus ca ma asteapta, au avut si ei o presimtire, telepatia noastra este foarte puternica. Nimic nu este mai importanta pentru mine decat familia. Ma gandeam ca poate pot sta mai mult timp departe de familia mea”, a fost prelegerea sa, înainte de a pleca spre România.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Iunie 2021 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.