Sezonul doi „Survivor România” este pe sfârșite, în cursa pentru marele premiu rămânând doar 7 concurenți. În timp ce o parte din producția show-ului se pregătește pentru traseele pe care vor evolua supraviețuitorii în finală, cealalta gândește planul pentru sezonul trei. Din greșeală, am aflat și noi ce vedetă ar putea participa la emisiunea din Dominicană. În plus, aceasta, invitată la „Teo Show”, a mărturisit și care e teama care ar putea-o lăsa acasă.

Vedeta care ar putea participa la Survivor România sezonul 3. Bursucu' a spus la Kanal D că e în cărți

Este vorba despre Doinița Oancea. Actrița a fost prezentă joi în emisiunea „Teo Show”, unde a vorbit despre prietenia ei cu Majda Aboulumosha, fostă concurentă „Survivor” sezonul doi, dar și despre posibilitatea de a fi parte a proiectului de la Kanal D.

Bursucu' i-a transmis acesteia că producătorii s-au gândit la ea pentru cel de-al treilea sezon. În replică, Doinița s-a fâstăcit și nu a dat un răspuns hotărât, dar a afirmat că marea ei teamă sunt șobolanii, mulți la număr în jungla din Republica Dominicană. Vedeta are o fobie, motiv pentru care cel mai probabil va refuza oferta celor de la Kanal D.

„Hai să nu dezvoltăm. O să fac și aia, și aia. Dar numai gândul că o să întâlnesc o chestie din aia gri cu coadă, e gata. Nici nu vreau să îi spun numele”, a povestit Doinița Oancea în cadrul emisiunii de zi.

„Probabil ceva din copilărie… M-oi fi întâlnit cu unul. O dată eram pe Moșilor, am văzut o viețuitoare, am tras de volan și am țipat”, a argumentat ea.

Majda, declarații după eliminare

Majda Aboulumosha a fost eliminată în martie de la „Survivor”, după ce Jador, care a ieșit favoritul publicului pentru a patra oară consecutiv, a votat-o spre eliminare. A fost pentru a doua oară când actrița a fost nominalizată și, de această dată, sorții n-au mai fost de partea ei, mulatra părăsind astfel competiția.

„Simt o eliberare, număr secundele până când voi urca în avion și voi reveni în țară. Mi s-a dat telefonul înapoi, primul mesaj era de la fetița mea, Jaqueline, care mi-a scris: «mami, nu mai pot de dorul tău!» Am o satifacție mare pentru că oamenii au crezut în mine, am găsit multe mesaje de încurajare. Oamenii au văzut în mine o luptătoare. Am dormit cu șobolanii, dădeam la o parte șerpii cu mâna. Este o competiție foare dură, nu mă așteptam să fie atât de greu”, declara ea, direct din Republica Dominicană, la emisiunea la „Teo Show”.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, o vedetă asumată. Ce a declarat despre partenera...
Bianca Drăgușanu, o vedetă...


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Iunie 2021 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.