Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz-ul autohton. Creatorul de modă în vârstă de 54 de ani, care nu a ajuns nici acum la altar, a avut multe aventuri, dar și câteva relații stabile. Legăturile amoroase despre care presa a aflat și ce spune vedeta despre iubirile de-o vară.

Cătălin Botezatu a făcut dezvăluiri despre viața amoroasă. Detalii despre aventurile pe care le-a avut

Bote, așa cum este cunoscut în lumea mondenă, s-a iubit cu multe femei, dar niciuna nu a reușit să-l facă să se însoare. Chiar el recunoaște că are o listă impresionantă de doamne și domnișoare care i-au intrat la inimă, însă legăturile s-au sfârșit mai devreme sau mai târziu. Cele mai cunoscute femei din viața sa sunt Dana Ospitariu, Bianca Brad, Tania Budi, Vanda Vlasov și Bianca Drăgușanu.

În ceea ce privește aventurile de-o vară, acesta a dezvăluit recent, în cadrul unui interviu televizat, că au existat câteva. În schimb, aceste experiențe nu se vor mai repeta. Creatorul de modă este de părere că etapa vieții pe care o traversează acum îl face să viseze la stabilitate, deci dorește mai degrabă o relație, nu o aventură.

„Sigur că am avut o iubire de-o vară. Cred că toți am consumat o iubire de o vară și unii chiar și rămân cu ea. Atunci când ești singur, îți permiți luxul să ai o iubire de o vară de o vară, de o lună, de o săptămână, de două sau trei zile, vara. Eu am depășit faza aia în care să am o iubire de o vară. Am trecut către zona maturității unde îmi doresc stabilitate. Nu caut, nu aștept nimic. Întotdeauna știu că Dumnezeu mi-a scos în cale ce a avut mai bun și, de la o iubire la alta, totul a fost și mai bine, și mai bine. Așadar, nu, nu este nicio iubire de vară anul ăsta. Dar sunt sigur că nu o voi petrece singur”, a declarat el pentru Antena Stars.

Vanda Vlasov i-a fost iubită de două ori. Designerul ar fi înșelat-o cu sora ei

Ieșeanca l-a cucerit pe Botezatu prin 1997. Bărbatul tocmai petrecuse 9 luni în închisoare pentru evaziune fiscală, iar Vanda abia ieșea dintr-o căsnicie. Deși familia femeii s-a opus relației ei cu Bote, cei doi au rezistat un an împreună. Parteneriatul lor nu s-a încheiat în termeni cordiali. La acel moment, creatorul de modă a fost bănuit că a înșelat-o pe Vanda cu sora ei, Ingrid. Soarta a făcut însă ca cei doi să se reîntâlnească în anul 2002, când au decis să își mai dea o șansă. Un zvon privind o posibilă sarcină a Vandei a agitat apele în cuplu. Atunci, în timp ce creatorul de modă se declara nerăbdător să devină tată, iubita lui nega speculațiile, ba chiar afirma că, dacă acestea ar fi veridice, nu Bote ar fi tatăl. În 2005, Vanda s-a căsătorit cu David Cristian, fost ministru de Interne.

Citeste si:
Prima iubire nu se uită niciodată! Alex Delea a suferit enorm din...
Prima iubire nu se uită...


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Iunie 2021 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.