Fanii thriller-ul în care protagoniști au fost Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău primesc astăzi nefericita veste că pentru peliculă nu se mai filmează. Afaceristul a declarat că el și blondina au căzut de comun acord să rupă legătura amoroasă de care s-au bucurat vreme de câteva luni, cu suișuri și coborâșuri. Iată cu ce alte afirmații a mai surprins fiul fostului ministru al Economiei.

Gabi Bădălău a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu. Declarațiile afaceristului

Zilele precedente, atât Gabi Bădălău, cât și Bianca Drăgușanu au uimit cu declarațiile pe care le-au făcut. Blondina susținea că e fericită și vrea să aibă o viață echilibrată, poate chiar să devină mamă în viitorul apropiat, afaceristul afirma că între el și Bianca nu mai există niciun tip de relație, iar surse din apropierea lor dezvăluiau în presă că urmează o nuntă.

Peste toate, se adaugă alte speculații. În vreme ce mărturisirile lui Bădălău legate de separare făceau înconjurul presei, sursele citate de CanCan puneau pe masă altă noutate în viața sa: Laura, vecina lui.

Motivul invocat de afacerist

Marți, omul de afaceri a surprins pe toată lumea când a afirmat că între el și Bianca Drăgușanu nu mai există nicio relație. Deși a fost destul de vehement când și-a spus varianta de adevăr, bărbatul a lăsat să se înțeleagă că cea care a fost partenera sa preț de câteva luni are tot respectul lui.

„Într-adevăr, am avut o relație cu Bianca. Toată lumea știe, nu este nimic de ascuns. Nu mai avem, nu ne mai leagă nimic din punct de vedere sentimental. Nu ne mai leagă nicio relație. Am căzut de comun acord să întrerupem această relație. Bianca merită ceva mult mai bun decât mine, pentru că este o femeie frumoasă, ambițioasă și pe picioarele ei. Îmi doresc să ies elegant din această relație. Îi doresc tot binele ei și familiei ei. Referitor la nuntă, nu s-a pus niciodată problema. Nu ne-am făcut planuri niciodată de nuntă”, a afirmat Bădălău la Antena Stars.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Iunie 2021 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.