Scandalurile dintre Bianca Drăgușanu și fostul ei soț, Alex Bodi, par să nu mai aibă sfârșit. Chiar și așa, vedeta este fericită în noua sa relație și este sigură de partenerul pe care îl are alături. Ba mai mult, blonda se gândește și la un al doilea copil.

Bianca Drăgușanu are în plan al doilea copil

Bianca Drăgușanu spune că vrea să se îndepărteze de bârfele legate de ea și fostul soț pentru că are planuri mult mai importante de realizat. Vedeta a lăsat să se subînțeleagă că relația cu Gabi Bădălău merge ca pe roate și că este exact ce și-a dorit. Mai mult, diva se gândește serios la un al doilea copil.

”Nu aș vrea să amestesc prezentul meu. Eu știu pe cine iubesc și care este alegerea făcută. Eu îmi doresc să rămân o femeie echilibrată și să nu mai repet anumite greșeli, vreau o familie frumoasă, un copil care sper să vină în curând și să fiu sănătoasă. Având în vedere situația creată și tot ceea ce face el… eu nu am văzut niciun om de afaceri în cancanuri cu fosta nevastă, dacă ești un șmecher adevărat.”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Retail jobs

Bianca Drăgușanu este terorizată de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a mărturisit că își dorește foarte mult ca fostul soț să nu o mai tachineze și să o lase în pace. Aceasta a ajuns să îl blocheze peste tot și mereu speră să nu de-a ochii cu acesta prin locurile publice din Capitală.

”Sper să aibă decența și maturitatea unui bărbat adevărat care vrea să pară, dar nu prea îi iese, să evite lucrul ăsta.”, a mai spus blonda.

Bianca Drăgușanu l-a făcut cu ou și cu oțet pe fostul soț

În urma tuturor scandalurilor și agresiunilor dintre cei doi i-a ajuns cutițul la os, iar Bianca l-a jignit pe Alex Bodi spunând ca este o „nulitate”. Diva nu s-a putut abține și și-a descărcat nervii în mediul online, spunând tot ce crede despre fostul soț.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Iunie 2021 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.