Chiar dacă au divorțat și nu mai formează un cuplu, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi continuă să fie într-un război și să își facă zile negre unul altuia. Recent, vedeta l-a acuzat pe fostul ei soț că ar fi publicat un filmuleț în care ea era leșinată pe jos. Aceasta lansează critici dure și îl face cu ou și cu oțet pe rețelele de socializare.

Scandalul dintre cei doi foști soți

Nu este o noutate că neînțelegerile dintre cei doi nu mai au sfârșit. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se atacă și se jignesc ori de câte ori au ocazia. În timp ce vedeta s-ar fi plâns că ar fi primit o bătaie cruntă de la Alex Bodi, acesta a făcut public un filmuleț în care blonda mărturisește că de fapt, nu a fost bătută. Bianca îi povestea mamei sale că a fost îngrijită de Alex Bodi, contrar celor susținute zilele trecute.

Toată povestea nu a trecut pe lângă internauți, iar aceștia au început să își expună opinia. O admiratoare de-a Biancăi Drăgușanu a sfătuit-o să își vadă de viață și să nu reacționeze la provocările pe care le lansează Alex Bodi.

”Bianca nu mai declara nimic în presă despre Alex. Acest om se victimizează, el cu filmările pe care le are. Trăiește-ți viața departe de el, alături de fetiță ta și nu mai da curs la acest circ pe care îl face”, i-a scris o admiratoare.

Bianca Drăgușanu îl face praf pe fostul soț

Vedeta nu a întârziat să răspundă. Aceasta l-a făcut praf pe Alex Bodi, spunând că este o ”nulitate”. O altă fană a divei l-a numit „narcisist” pe Alex Bodi, motiv pentru care Bianca a continuat atacul.

”Nu o sa ma compromit. Nu sunt ca el. Nu merita atentia presei dupa care tanjeste disperat. Ma bucur ca sunt si persoane care inteleg cat de bolnav e. Sociopat, bipolar cu grave probleme de manifestare. In scurt timp ma astept la flori si atitudine penibila in contradictie cu declarariile de azi. Prostul nu e prost destul pana nu e si fudul:))”, a mai adăugat Bianca.

Mariajul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a început o relație cu afaceristul Alex Bodi pe vremea când bărbatul era încă căsătorit. Cei doi s-au căsătorit civil pe 1 august 2019, iar evenimentul a fost organizat în mare secret, nici măcar părinții blondei nu erau la curent. Mariajul celor doi a luat sfârșit pe 10 martie 2020, la doar 7 luni de căsnicie.

Citeste si:
Fulgy, atac la adresa Biancăi Drăgușanu: „C***a aia”
Fulgy, atac la adresa Biancăi...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Mai 2021 - 04 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.