Fulgy a desființat-o public pe Bianca Drăgușanu, aducând jigniri la adresa ei și menționând că nu vrea să îi fie asociat numele cu aceasta. Mai mult decât atât, băiatul din Clejani a vorbit și despre Cătălin Botezatu, subliniind faptul că el este cel care a ridicat imaginea blondinei.

Fulgy a apărut într-un articol din presă alături de Bianca Drăgușanu. Deși știrea nu îi asocia în mod direct, tânărul a avut un exces de furie și a vorbit foarte urât la adresa blondei:

„Să nu cumva de azi să-mi asociați numele cu cu**a aia de Bianca Drăgușanu, care Botezatu i-a dat valoare, prietenul meu Cătălin, de la Kayo mai nou. E jale! Îmi îngreunați viața! Deci dacă voi mai scrieți de acum articole cu numele meu și Bianca Drăgușanu, e jale! Vine poliția peste voi, presa!”, a spus Fulgy pe Instastoy.

Fulgy, refuzat de Cătălin Botezatu

În ceea ce privește relația sa cu Cătălin Botezatu, Fulgy afirmă că a fost refuzat de creatorul de modă în nenumărate rânduri și că îi poate cumpăra „prietenia”:

„Și să moară Zenga, Cătălin Botezatu de nu ieși cu o replica, că m-ai refuzat de două ori, ca să u mă cert și cu tine. Asta de ce spun. Cătăline? Stai pe lângă șmecheri dăia orginali cu sânge mafiot, mă refer acum la Joshua Castellano și nu renunți la arfele astea de Philipp Plein, care-mi trimite tricouri, aiurea! Îți trmit eu 5 bitcoini, pune story cu mine!”, a mai spus Fulgy.

Singura persoană de care Fulgy a spus că este „TOP” este fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.