Disputa dintre Alex Velea și Cătălin Măruță a izvorât la începutul lunii iunie, din cauza setei nestăvilite de audiență a prezentatorului, acuză artistul. În trecut, cei doi au fost prieteni la cataramă, însă de ceva timp sunt la cuțite și, din declarațiile cântărețului, pare că nu vor mai reveni niciodată la vechile relații.

Mesaj tranșant pentru Cătălin Măruță din partea lui Alex Velea

Alex Velea a vorbit deschis pentru prima dată despre conflictul mocnit pe care îl are cu Cătălin Măruță în cadrul podcastului găzduit de Speak, pe contul personal de Youtube. Atunci, solistul a susținut că nu există săptămână în care să nu fie prezent într-un context negativ, în emisiunea „La Măruță”. În același timp, și Antonia, soția lui Velea, a răbufnit pe rețelele de socializare la adresa moderatorului TV. Aceasta l-a acuzat pe Măruță că ar face o campanie de denigrare la adresa ei și a partenerului.

„Obsesia domnului Măruță (mare îmbârligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare a numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs”, a declarat ea într-un Instastory.

Recent, invitat în show-ul „Xtra Night Show”, de la Antena 1, Velea a abordat din nou acest subiect, aducând noi argumente care să îi sprijine poziția în scandalul momentului din showbiz-ul autohton. El a afirmat că a fost deranjat de lucrurile pe care Măruță le-a făcut la Pro TV, anume că a dorit să discute insistent despre el și familia lui cu foștii săi „copii adoptivi”, Mario Fresh și Lino Golden, cu care acesta nu mai vorbește.

„Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica, pentru că mă simt prea atacat. E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în față. Nu e genul meu să împroșc cu noroi în stânga și în dreapta. Cu Măruță de-asta m-am și certat, că tocmai pe ei îi invita și le punea întrebări despre nevastă-mea. (Mario Fresh și Lino, n.r.) M-a jignit prea rău, și a jignit-o pe nevastă-mea. Dacă foloseam numele nevestei lui, dacă aș fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, ca la sfârșit să spună că suntem bărbați și să ne strângem mâna”, a spus el la Antena 1.

Citeste si:
Jador, primele declarații în scandalul cu Florin Salam. De la ce a...
Jador, primele declarații în...

„Nu vreau să îl jignesc. Am zis că sunt prietenii mei, 100%, apoi am văzut că el poate să renunțe la prietenia asta a noastră foarte ușor când e să mă măscărească. Am mai avut problema asta, în 2012. Și l-am luat, l-am înjurat. A sunat-o și pe mama, același text, că suntem ca o familie, că în familii mai sunt și certuri, a înduioșat-o pe mama, asta după ce mamei îi crescuse tensiunea. Ne-am împăcat, am fost la concerte, în turnee împreună. Nu faci așa, nu ai cum să mă măscărești tu pe mine cu acei copii pentru care eu am făcut tot. Eu nu m-am certat cu el, dar nu mai vreau să mai vorbesc cu el, să îl mai văd, să mai colaborez”, a completat acesta.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Iunie 2021 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.