Invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, Randi și-a exprimat părerea despre Alex Velea și i-a adus câteva jigniri.

În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Randi a fost întrebat ce părere are despre Alex Velea. Interpretul nu a ezitat să își spună opinia sinceră.

„Scund, impulsiv, arogant și a intrat prea repede în trapanele. Dar vreau să spun că nu cred sută la sută ce am zis mai devreme”, a afirmat Randi.

Randi nu se arată mulțumit de stilul muzical pe care îl abordează, dar mai degrabă, care a fost inventat de Alex Velea, considerând trapanelele ca fiind o nouă „pandemie”.

Antonia a venit cu o reacție în urma acestor jigniri, sărindu-i în apărare iubitului său. La rândul ei, artista nu s-a luat doar de Randi, ci și de Cătălin Măruță, despre care afirmă că le folosește excesiv numele ei și a lui Alex Velea, totul pentru raiting, menționează cancan.ro.

„Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbârligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs”, a scris Antonia pe contul său de Instagram acum câteva zile.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Mai 2021 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.