Andreea Mantea a povestit despre clipele de coșmar prin care a trecut în perioada în care era împreună cu tatăl copilului ei, Cristi Mitrea. Prezentatoarea TV a dezvăluit prin ce chinuri a trecut chiar și ăn perioada în care era însărcinată.

Andreea Mantea, declarații șocante despre relația cu Cristi Mitrea

Andreea Mantea și Cristi Mitrea s-au cunoscut în cadrul emisiunii ”Burlăcița”. Luptătorul MMA i-a cucerit inima prezentatoarei TV și astfel a început o frumoasă poveste de dragoste care a durat câteva luni. În urma relației celor doi s-a născut un băiețel, David, pe care Andreea Mantea îl crește singură.

Cristi Mitrea a făcut câteva afirmațiile controversate în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, iar Andreea Mantea a ieșit imediat la atac.

Bruneta a povestit că a îndurat bătăi de la Cristi Mitrea chiar și în perioada în care era însărcinată cu David. Vedeta nu a vrut să deschidă acest subiect până acum doar de dragul băiețelului. Însă declarațiile fostului partener a făcut-o să răbufnească.

„Am vrut sa nu îi stric imaginea despre părintele lui”

Bruneta a mărturisit că s-a ferit cât a putut ea de mult să nu deschidă acest subiect pentru a-și proteja copilul, însă se simte nevoită să o facă acum. Vedetei i-a fost și rușine să își expună povestea și să se împărtășească cu experiența neplăcută prin care a fost nevoită să treacă în timpul relației.

„Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui. Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec.

Din spusele Andreei, în certificatul de naștere al băiețelului, Cristi Mitrea nu ar fi trecut drept tatăl copilului.

Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el sa se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem. Nu înteleg de ce aruncă în mine cu noroi, punând la îndoială faptul că acest copil este al lui. (…)”, a declarat Andreea Mantea pentru Wowbiz.

Citeste si:
Cristi Mitrea a umilit-o pe Roxana Nemeș după participarea la...
Cristi Mitrea a umilit-o pe...

Băiețelul Andreei Mantea nu mai vrea să aibă de a face cu tatăl său

Cristi Mitrea a avut dubii dacă el este tatăl lui David, motiv pentru care nu a vrut să-l recunoască atunci când s-a născut. De aceea Andreea nu l-ar fi inclus în certificatul de naștere al copilului.

Prezentatoarea TV susține că nu doar ea a îndurat bătăile lui Cristi Mitrea, ci și David. Aceasta a mai menționat că nu există o relație tată-fiu între cei doi, iar David nu mai vrea să știe de tatăl său.

”A spus că el și David au o relație magnifică. Realitatea este alta. Nu a avut răbdare niciodată cu el, în așa fel încât să își construiască o relație tată-fiu. Iar acum este prea târziu deja. Copilul nu îl mai vrea. (…) A crescut cât de cât și percepe altfel lucrurile. A ințeles atât cât trebuia să înteleagă la vârsta lui. Este bucuros că nu mai e nevoit să simtă teama de a merge la tatăl lui, iar eu sunt fericită că puiul meu nu va mai fi lovit”, a mai declarat Andreea Mantea.

Citeste si:
Andreea Mantea, despre momentul în care a fost înșelată: „Mi-a...
Andreea Mantea, despre...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Iunie 2021 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.