Când lucrurile păreau că s-au așezat pe un făgaș normal, acum, cel mai controversat și mediatizat scandal e pe cale să izbucnească din nou. Foștii soți s-au certat ca pe vremuri, când erau nelipsiți de la televizor. Conflictul a pornit în urmă cu câteva zile, când o instanță a decis ca cei doi să petreacă împreună zilele de naștere ale copiilor lor. Mulți ani nu și-au vorbit decât prin terți sau în scris, așa că noua „luptă” putea fi preconizată după o asemenea hotărâre.

Scandal ca pe vremuri între Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană. S-au certat pe copii în direct

„Nu toate decizile instanței sunt perfect, mai sunt și imperfecte, de exemplu asta. Nu e mamă atâta timp cât își denigrează public copiii, nu ai dreptul să-ți denigrezi copilul public”, a spus Silviu Prigoană în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Replica fostei soții nu s-a lăsat așteptată, deși afaceristul a menționat de la începutul intervenției sale că dorește să poarte un dialog doar cu moderatorul emisiunii, Dan Capatos.

„Te rog să nu o mai jignești pe mama, ea ți-a crescut ție copiii, nesimțitule, trezește-te la realitate, dar chiar așa, nu mai ai cu cine să te lupți, te-au dat afară ăia de la Camera Deputaților și nu mai ai cu cine să te lupți”, i-a spus vedeta omului de afaceri.

Retail jobs

Decizia instanței

Cei doi au fost într-un conflict deschis în ultimii 8 ani și au evitat să se afle în aceeași încăpere, cu excepția sălii de tribunal pe care au colindat-o lunar. De curând, însă, judecătorii au deschis din nou disputele dintre aceștia, după ce au decis ca cei mici să îi aibă alături pe ambii părinți la zilele lor onomastice, în intervalul orar 10:00 - 18:00. În plus, băieții au la dispoziție trei săptămâni consecutive în care să stea alături de mama lor în vacanța de vară.

„Zilele de naștere și onomasticile vor fi petrecute împreună cu ambii părinți, la locuința în care se află minorii în ziua respectivă, conform programului de legături personale, cu înștiințarea reciprocă a părinților referitor la activitățile ce se vor desfășura la locuința respectivă ori în altă locație stabilită de comun acord de către ambii părinți”, se arată în decizia luată de judecători, potrivit Wowbiz.ro.

Citeste si:
Andreea Bănică, adevăratul motiv pentru care s-a certat cu Alex...
Andreea Bănică, adevăratul...


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Iunie 2021 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.