Adriana Bahmuțeanu și-a arătat nemulțumirea față de restricțiile impuse de COVID-19 prin arderea unei măști de protecție în fața unei camere de filmat.

Fosta soție a lui Silviu Prigoană a mărturisit în nenumărate rânduri faptul că nu este de acord cu măsurile impuse de autorități, însă acesta este primul ei gest de această natură. Aceasta a ars masca de protecție în fața unei mulțimi, afirmând faptul că „masca ne protejează de virus precum chiloții de viol”.

„Vreau să vă arăt astăzi cum arde această mască compusă în totalitate din plastic. M-am gândit să-i dau foc ca să vedeți și dumneavoastră cum arde, să vedeți ce purtăm noi la gură de un an de zile.

Uitați-vă cum arde această mască, ce are în ea, numai plastic ordinar. Cu plasticul ăsta ordinar suntem noi obligați să mergem pe stradă în fiecare zi, să intrăm în magazine cu acest plastic ordinar. Uitați-vă cum cad bucăți de plastic din această mască pe jos, este incredibil!

Eu v-am mai zis, ne apără precum chiloții la viol. Masca asta nu este cea mai bună soluție. Soluția ar fi ca guvernanții să fie alături de popor, să ne protejeze și să facă ceva pentru noi, nu aceste măsuri pe care le iau ei, doar să ne amendeze, doar să ne omoare în spitale și în practică să nu facă nimic din ceea ce au promis.

Ieșiți, oameni buni, peste tot, în orașele în care locuiți!”, este îndemnul Adrianei Bahmuțeanu.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Martie 2021 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.