După cinci luni petrecute la „Vorbește lumea”, în calitate de gazdă a emisiunii, alături de Gabriel Coveșeanu, Lora și-a luat rămas bun de la echipă și telespectatori în data de 11 iunie. La acel moment, cântăreața a anunțat că motivul plecării este lipsa de timp, nemaiputând să se axeze pe cariera muzicală, activitatea artistică în România fiind acum mai ușor de exercitat datorită noilor măsuri de relaxare. Așadar, Cove a rămas din nou fără parteneră, anterior Adela Popescu părăsind emisiunea fiindcă a rămas din nou însărcinată. Aici, actorul a intervenit cu o glumă, cea care a și creat vâlvă în presa mondenă. Afirmația a dus la zvonuri cum că solista ar fi și ea gravidă. A curs multă cerneală pe acest subiect, iar clarificările au venit tocmai astăzi din partea protagonistei.

Lora, lămuriri pe Instagram după ce s-a vehiculat că este însărcinată

De multă vreme încoace, în echipa „Vorbește lumea” domnește schimbarea. După ce Adela Popescu a intrat în concediu de maternitate, iar Lora i-a sărit în ajutor lui Cove și a revenit în echipa Pro TV, acum și cântăreața anunță că se va despărți de show-ul de zi. Lora a mai moderat emisiunea în timp ce actrița era în concediu de creștere a copilului pentru cel de-al doilea micuț al său.

„Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor: Mulțumesc! A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine. De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete. Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi ca odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty. În plus, vom începe promovarea filmului "Pup-o, mă 2". Povestea "Vorbește Lumea" merge mai departe de luni, iar aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale”, a declarat Lora.

Ulterior, tot în cadrul emisiunii, Cove a glumit pe seama faptului că a rămas din nou singur. Actorul a spus că toate colegele sale de platou l-au părăsit fie pentru că au rămas însărcinate, fie pentru că au început să își facă afaceri.

„Nu ştiu cum se face că toate colegele mele şi-au făcut afaceri sau au rămas însărcinate. Sunt un fel de talisman al femeilor, sunt bun, sufletist, harnic. Singurătatea nu e pentru mine! Vreau să îmi beau cafeaua cu cineva… Cu o parteneră care să nu mai plece atât de repede. Sau poate cu un partener. Am stat, m-am gandit şi am găsit cea mai tare gasca”, a făcut haz de necaz prezentatorul.

Din acest punct au izvorât o mulțime de speculații conform cărora Lora ar putea deveni mamă, a doua variantă scoțându-se din ecuație deoarece aceasta deține deja de ceva vreme o afacere cu produse de îngrijire.

Citeste si:
Ada Galeș a trăit experiența vieții sale în America Express. Ce...
Ada Galeș a trăit experiența...

Cântăreața a revenit ieri cu clarificări, publicând pe contul de Instagram o captură foto cu titlul unei știri care aborda subiectul sarcinii. Vedeta a notat în dreptul ei: „Fake News! Mersi!”.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Iunie 2021 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.