În această primăvară, Adela Popescu a anunțat chiar în cadrul emisiunii pe care o modera, că este însărcinată și se retrage pentru a savura această perioadă plină de tandrețe. Prezentatoarea TV a fost înlocuită de Lora, care a făcut echip bună cu Cove. Acum, Lora a anunțat și ea că se desparte de emisiune.

Lora părăsește emisiunea „Vorbește Lumea”

Timp de 5 luni, Lora împreună cu Cove au format echipa emisiunii Vorbește Lumea, alături de care mii de oameni și-au petrecut diminețile. În tot acest timp, cei doi s-au înțeles de minune și mereu au adus buna dispoziție în casele românilor. Nelipsite au fost și glumele și dulcegăriile spune unul altuia ori de câte ori aveau ocazia.

Finalul ediției de astăzi a venit cu o veste mai puțin plăcută pentru fanii emisiunii: Lora se desparte de emisiunea Vorbește Lumea. Motivul deciziei vedetei a fost unul neașteptat.

Motivul pentru care Lora se desparte de Vorbește Lumea

Artista a transmis un mesaj duios și plin de emoție pentru telespectatori la finalul ediției. Aceasta le-a mulțumit tuturor pentru perioada în care i-au oferit posibilitatea să le fie alături în fiecare dimineață, să o cunoască mai bine și să le aducă informații și povești noi.

Retail jobs

Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete. Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi ca odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty. În plus, vom începe promovarea filmului Pup-o, mă 2. Povestea Vorbește Lumea merge mai departe de luni, iar aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale”, a declarat Lora.

Cove a fost vizibil întristat de plecarea colegei sale. Totodată, nu s-a anunțat cine îi va lua locul Lorei.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Iunie 2021 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.