După plecarea Lorei din platoul „Vorbește lumea”, Cove a rămas singurul prezentator, însă producția a avut grijă să îi găsească colegi. Lora va fi înlocuită nu cu unul, ci cu 5 co-prezentatori.

Din cauza programului aglomerat al Lorei, aceasta a decis să plece după 5 luni din emisiunea „Vorbește lumea”, lăsându-l pe Cove de unul singur. Aceasta a povestit că este într-o perioadă foarte încărcată în ceea ce privește cariera sa muzicală, dar și afacerea cu produse de beauty pe care o administrează. Cu atât mai mult, Lora pregătește un super-proiect, filmul: „Pup-o, mă 2”.

Producătorii emisiunii au avut grijă să îi aducă înlocuitori Lorei. Deși conceptul cu care publicul era obișnuit era format din 2 prezentatori, de această dată vor fi 6.

Astfel, începând de astăzi, de luni până vineri, de la 10:30, în ajutorul lui Cove vine o gașcă mare. Sore, Viviana Sposub, Theo Rose, Veverița și Coțofană sunt cei care vor aduce energia și buna dispoziție în platou!

„Mă leagă multe amintiri de începutul acestei emisiuni, când am făcut parte din echipă pentru prima dată. Am mare încredere în gașca noastră frumoasă, abia aștept distracția zilnică alături de ei și îmi doresc să aducem soarele cu noi, în fiecare dimineață”, a declarat Sore.

Viviana Sposub, despre oportunitatea primită:

„După 1 an, mă întorc în familia Vorbește Lumea cu forțe proaspete, cu energie mega bună și idei pe care abia aștept să le împărtășesc cu publicul. Plecarea în Fermă a schimbat puțin direcția vieții mele, așa că pauza de la televiziune a fost binemeritată și mult dorită.

Acum e, însă, momentul oportun să revin în acest proiect, iar faptul că formatul este diferit e o mare provocare pentru mine și întreaga echipă. Îmi place foarte mult conceptul de “Gașca Verii” și mi se pare că vibe-ul fresh pe care îl vom aduce pe micile ecrane îi va bucura pe oameni. Hai să scriem un nou capitol de Vorbește Lumea!”, a spus și Viviana Sposub.

Lora, mesaj de plecare

„Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor: Mulțumesc! A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine. De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete.

Citeste si:
Noul Citroen oli [all-e] este un concept electric cu autonomie de...
Noul Citroen oli  all-e  este...

Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi ca odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty. În plus, vom începe promovarea filmului Pup-o, mă 2. Povestea Vorbește Lumea merge mai departe de luni, iar aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale”, a transmis Lora.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Iunie 2021 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.