În ediția din 1 aprilie a emisiunii ”Vorbește lumea”, prezentatorii Cove și Lora au fost înlocuiți. Aceștia nu au mai apărut în direct, în locul lor fiind Jorge și Anna Lesko.

Jorge împreună cu Anna Lesko au preluat rolurile de prezentatori ai emisiunii „Vorbește lumea” și au prezentat show-ul, până în momentul în care s-a dovedit că totul a fost o păcăleală cu ocazia zilei de 1 aprilie.

Cove și Lora au apărut în platoul emisiunii costumați sub forma unui ardei iute și a unui elefant. Jorge și Anna Lesko au încercat să afle cine se ascunde în spatele acestor costume.

„A fost o glumă amuzantă de 1 aprilie”, a spus Cove după ce au fost demascați. Cei patru au continuat să prezinte împreună ediția de Ziua Păcăleii, relatează vorbestelumea.protv.ro.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Aprilie 2021 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.