„Acces Direct” este o emisiune de tip tabloid transmisă de postul Antena 1, începând din 2008. De-a lungul timpului, show-ul a fost moderat de Mădălin Ionescu, Simona Gherghe, Cristina Cioran, iar în prezent de Mirela Vaida. Cea mai longevivă prezență la cârma acestuia a fost Gherghe, care nu a avut atât de multe de pătimit de pe urma lui, cel puțin nu pe micul ecran, precum înlocuitoarea sa, Vaida. În schimb, în spatele lui, și aceasta a avut de suferit. Într-un interviu recent, prezentatoarea „Mireasa” a dezvăluit că și ea a fost atacată pe când conducea talk show-ul, dar că a gestionat altfel situația fiindcă întâmplarea s-a petrecut pe când camerele de filmat erau închise.

Și Simona Gherghe a fost atacată la Acces Direct

În luna martie a acestui an, Mirela Vaida, actuala moderatoare de la „Acces Direct”, a fost atacată cu un bolovan în direct de către o femeie complet dezbrăcată. Persoana respectivă a revenit în sediul emisiunii în luna mai pentru a-și continua planul, polițiștii lăsând-o liberă, dar nu a mai pătruns în interior.

Atunci, aceasta a reușit doar să spargă un geam de la intrare, tot cu un pietroi. După aceste incidente, Simona Gherghe, care și-a dat demisia de la „Acces Direct” în august 2019, a sărit în apărarea colegei sale de breaslă, după ce mulți internauți au descris episodul ca pe o farsă sau un scenariu pus la punct de Antena 1.

„Am avut astfel de incidente”

Într-un interviu pentru „Xtra Night Show”, de la Antena Stars, Simona Gherghe a dezvăluit că și ea a fost atacată. A povestit că nu a pățit nimic, dar că s-a temut pentru viața ei: „Mi se pare un pic ciudat, am văzut o mulțime de oameni care au spus că a fost o regie. Mi s-a părut nedrept, nu ai cum să faci așa ceva. Este o emisiune care stârnește tot felul de controverse și atrage niște de oameni care pot să aibă astfel de probleme. Am avut multe astfel de incidente, dar, din fericire pentru mine, nu au fost live. Așa că le-am gestionat altfel. Mi-a fost frică pentru viața mea în perioada aceea”, a declarat Simona Gherghe.

Detalii despre atacul live

O femeie complet dezbrăcată, într-un acces de furie, a intrat ca un vârtej în platoul „Acces Direct” și a dezvălțuit un atac. Mirela Vaida a reușit să se ferească, iar un coleg s-a așezat în fața ei, a prins-o de braț pe individă și a schimbat, au spus unii specialiști, direcția bolovanului. La o zi distanță, vedeta a depus plângere penală pentru tentativă de omor. Camerele de supraveghere au surprins traseul pe care l-a urmat agresoarea. Pe imagini se observă cum, goală pușcă, femeia pătrunde în clădire pe o intrare laterală. Ușa nu era încuiată și nici păzită.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Iunie 2021 - 08 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.