Mirela Vaida va depune o plângere pentru tentativă de omor, după ce a fost atacată în direct în platoul emisiunii cu un bolovan, de o femeie dezbrăcată.

O femeie dezbrăcată a intrat în platoul emisiunii alergând, în timp ce striga "Dă-mi banii". Prezentatoarea spune că îi este frică acum pentru siguranţa ei şi susţine că a primit mai multe ameninţări în ultima perioadă.

Aceasta este aşteptată la Secţia 4 de Poliţie din Capitală să depună o plângere pentru tentativă de omor. Vineri, în timpul emisiunii Acces Direct, o femeie dezbrăcată a intrat peste ea în studio şi a încercat să o agreseze. Mirela Vaida a tras o sperietură zdravănă şi se teme în continuare. Ea spunea că face acum nişte legături, pentru că primeşte ameninţări şi pe reţelele sociale. În cursul zilei de luni va merge la Secţia 4 pentru a depune o plângere.

Agresoarea este o femeie de în vârstă de 40 de ani din Iaşi. Mirela Vaida a declarat că nu o cunoştea şi nu avea nicio legătură cu ea, iar poliţiştii Secţiei 4 au încercat să stea de vorbă cu femeia, dar a fost inutil. Aceasta ar avea şi unele probleme de sănătate, iar în momentul de faţă ar fi internată la Spitalul Alexandru Obregia din Bucureşti.

Dacă se va dovedi că a avut discernământ, femeie riscă ani buni de pușcărie.

Mirela Vaida, atacată în direct de o femeie dezbrăcată

"Când am văzut că vine cineva spre mine, nu am realizat ce e, până am văzut un pietroi foarte mare ridicat spre mine şi o femeie goală, dezbrăcată complet care urla continuu: ''Să îmi dai banii, să îmi dai banii''.

Credeţi-mă că şi acum tremur, pentru că totul s-a derulat într-o fracţiune de secundă. Norocul meu este că nu m-a nimerit şi că a spart toată sticla aceea care îmbracă podeaua platoului. Cei de la poliţie spun că au identificat-o pe această doamnă şi că ar fi o persoană din judeţul Iaşi. Nu ştim cum a ajuns până aici, mai avea încă o sacoşă cu vreo trei-patru-pietroaie pregătite acolo în spate la intrare", a povestit prezentatoarea TV potrivit antena3.ro.

Citeste si:
Emily Burghelea a numit-o pe Mirela Vaida falsă și duplicitară....
Emily Burghelea a numit-o pe...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Martie 2021 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.