Emily Burghelea a numit-o pe Mirela Vaida falsă și duplicitară, în cadrul emisiunii pe care o prezintă Cătălin Măruță la Pro TV. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a vrut să mai facă și alte afirmații legate de fosta ei colegă de la Antena 1, dar a preferat să nu o mai facă.

Emily Burghelea, noi declarații despre Mirela Vaida

Emily Burghelea a acceptat, în urmă cu doar câteva zile, provocarea lui Cătălin Măruță de a lua parte la sosurile picante. Astfel, vedeta primea o serie de întrebări scrise pe niște foi pentru care trebuia să ofere numele unor persoane publice de la noi din țară, iar mai apoi în cazul în care nu voia să citească întrebarea respectivă, trebuia să guste din sosurile iuți.

Având în vedere că nu voia să îi ardă gura la propriu, vedeta a preferat să fie extrem de sinceră și să spună adevărul pe față, lucru pe care nu toată lumea l-a apreciat. La un moment dat, vedeta a recunoscut faptul că Dani, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani, i-a făcut avansuri pe vremea când avea doar 18 ani și nu era deloc cunoscută.

Tot ea a vorbit la un moment dat și despre Mirela Vaida a cărei asistentă a fost în cadrul emisiunii Acces Direct, pe vremea când în centrul atenției erau Vulpița și Viorel care erau puși în tot felul de situații ciudate. Emily Burghelea a acuzat-o, la vremea respectivă, pe moderatoare faptul că știa de agresiunile la care era supusă tânăra din Blăgești, dar cu toate acestea nu a luat atitudine; acest lucru fiind și motivul pentru care blondina și-a dat demisia în direct.

„Pentru mine a fost falsă și duplicitară, ce vrei să zic?”, a declarat Emily Burghelea, în cadrul emisiunii La Măruță.

Mirela Vaida a fost rugată să comenteze în ceea ce privește afirmațiile pe care le-a făcut vedeta în cadrul emisiunii La Măruță, dar nu a fost prea interesată să dea curs discuției, spunând că nu știe cine este persoana care a făcut-o falsă și duplicitară.

Citeste si:
Emily Burghelea, cu soț milionar și stă în chirie. De ce au luat...
Emily Burghelea, cu soț...

„Nu știu cine e. Pentru mine nu e un subiect”, a declarat Mirela Vaida, pentru fanatik.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Iulie 2022 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.