Deși a fost externată nu de mult, după ce a stat sub supravegherea medicilor preț de o lună, Oana Roman a hotărât că mama sa mai are nevoie de tratament. Cu mai multe detalii despre starea de sănătate a Mioarei Roman a venit chiar fiica, pe contul de Instagram.

Mioara Roman, pe mâna medicilor. Oana a internat-o din nou într-un centru

În martie 2021, Oana Roman anunțat că nu se mai poate descurca cu mama ei, Mioara. Fosta soție a lui Petre Roman, în vârstă de 80 de ani, a avut mari probleme de sănătate în ultima perioadă. Astfel, Oana a luat decizia de a o interna într-un centru de recuperare din București, deoarece femeia nu-și mai putea mișca mâna. Doctorii i-au pus acesteia un diagnostic dur: Parkinson agresiv. În acest moment, Mioara Roman nu-și mai poate mișca o mână. În plus, în februarie anul curent, au apărut și complicații. Fosta parteneră a lui Petre Roman a fost operată întâi de colecist, apoi a mers din nou la o clinică să-și opereze un lipom infectat.

Oana a luat-o pe mama ei să locuiască împreună cu ea și fiica Isabela, de când s-a mutat în noua vilă. Chiar dacă în tot timpul a beneficiat de ajutorul unei doamne, care venea de patru ori pe săptămână să se ocupe de Mioara, în martie a ajuns la concluzia că nu mai face față acestei situații complexe. Prin urmare, a internat-o pe Mioara o lună la recuperare, într-o clinică de lux din Capitală, unde să aibă parte de îngrijire specializată și tratamente non-stop.

„Va mai sta o perioadă la tratamente”

Șederea i s-a terminat în urmă cu câteva săptămâni și pare-se că atenția de care a beneficiat în instituția cu pricina nu a fost destulă. Oana a publicat de cu seară o înregistrare video, pe contul ei de Instagram, în care le-a spus oamenilor că mama ei mai are nevoie de tratamente, motiv pentru care a readus-o în centrul ce a repus-o pe picioare pentru o scurtă perioadă.

„Astăzi am venit cu mama, va mai sta o perioadă la tratament, sunt și eu și soră-mea și între timp, aici au mai deschis și anumite proceduri noi, și mama va mai sta aici câteva săptămâni pentru a face tratamente care să o ajute pentru problemele pe care le are. Și, după cum vedeți, locul ăsta este absolut extraordinar pentru persoanele care au nevoie de îngrijiri, de fizioterapie, de chinetoterapie, de proceduri de recuperare, e spectacol. Ia uitați ce frumos e”, a declarat Oana Roman în spațiul media.

Citeste si:
Răspunsul Oanei Roman la criticile Catincăi: Nimeni nu are dreptul...
Răspunsul Oanei Roman la...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Iunie 2021 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.