Showbiz 30 Mai 2021 13:18

Fiica lui Petre Roman, Oana Roman, se află din nou în mijlocului unui scandal în rețelele de socializare. Aceasta a fost surprinsă de către urmăritorii săi într-o ipostază cel puțin rușionoasă: internauții au observat că este neepilată la subraț. O femeie a îndrăznit s-o întrebe ce se întâmplă, iar răspunsul e la fel de uimitor.

Oana Roman a postat un filmuleț în care, aflându-se la volan, ridică mâna în jurul capului, iar în acel moment se poate observa foarte bine zona axilei. În clipul postat pe Instagram, aceasta povestea că a fost să-și facă manichiura.

„Fana” i-a scris într-un mesaj privat „Ce e cu părul ăla la subraț???”, iar Oana Roman i-a răspuns: „Ești proastă. Punct. Marș.”.

Filmarea a fost postată pe grupul Pamflet Media Influecer, unde mulți oameni au comentat-o de rău pe fiica lui Petre Roman.

„Se spune ca nu se judeca o carte dupa coperta, ei bine femeia asta inspira împuțiciune din toti porii. Nu stiu cum e posibil. Sunt si grase curate, educate etc. Asta nu. Asteia i se vede tot pe fața.

O femeia mai împuțită ca ea nu am văzut!

Pai la epilare nu se baga nimeni pe moca, mai ales la padurea ei.

Daca parul ala la subrat e asa mare, atunci ma intreb cum arata cand a fost la mare, acum o saptamana, nu? Tot cu parul ala? O credeam cu capul, dar nu asa.

Parerea mea e ca face intentionat pentru reclama si vâlvă creata de noi pe grupuri”, sunt doar câteva dintre comentarii.


Despre autor:


Ultima actualizare: 30 Mai 2021 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.