Alessia, o cântăreață apreciată din România, a fost absentă o lungă perioadă pe micul ecran, astfel că veștile rele aflate la începutul anului 2021 despre ea i-au îngrijorat cu atât mai mult pe fani. La acea vreme, artista a anuțat doar că se războiește în instanță pentru Alvin, copilul pe care îl are împreună cu Ionuț, un bărbat cu care a avut o relație timp de 5 ani. Nu a trecut mult timp și, deși vedeta a vrut să ascundă calvarul prin care trece, s-a zvonit că a fost agresată de către acesta, dar și că solista a fugit la Constanța din București și a cerut ordin de restricție împotriva tatălui fiului ei. Informațiile au fost confirmate astăzi de interpretă și povestite pe îndelete, într-un interviu televizat.

Alessia a făcut mărturisiri despre calvarul trăit alături de tatăl copilului. Cântăreața a devoalat informații cu un puternic impact emoțional

Alessia a povestit, într-un interviu pentru „Theo Show”, emisiune difuzată de Kanal D, calvarul prin care a trecut în ultimii ani, cât a stat departe de lumina reflectoarelor. Întâi de toate, vedeta a clarificat că nu a fost căsătorită, așa cum s-a speculat în presă, și că relația cu tatăl copilului ei a durat doar 5 ani, nu 15, timp în care au existat și unele pauze. Aceasta pune despărțirea și teroarea trăită pe seama imposibilității părinților lui de a o înțelege și de a le fi alături într-un mod firesc.

Destăinuirile au curs și au ajuns într-un punct sensibil, informațiile devoalate de artistă fiind cu puternic impact emoțional. După ce tânăra familie s-a destrămat, Alessia fiind deja plecată din casa părinților lui, unde locuia alături de partener și copil, a considerat că relațiile între ei se pot „încălzi” de dragul celui mic. Astfel, la cerița bunicii, l-a lăsat pe Alvin în grija ei preț de câteva zile. La finalul acestora, Ionuț a informat-o că nu îi va mai da copilul. Speriată, cântăreața s-a îndreptat glonț spre locul cu pricina pentru a-și recupera puiul. Acolo, din declarațiile vedetei, a fost batjocorită de familia lui Ionuț. În final, nu a reușit să-și recupereze micuțul, dar a insistat la trei zile distanță, când s-a petrecut unul dintre cele mai agresive momente din viața sa.

Bunica lui Alvin a tras de copil, care dorea să se îndrepte spre mamă, trântindu-se pe asfalt și cerând ajutor soțului. Furios, bunicul băiatului s-a ațintit asupra gâtului artistei până a rămas, pentru câteva secunde, fără suflare. Unul dintre frații lui Ionuț a intervenit pentru a nu se întâmpla, cel mai probabil, o tragedie. Cu hainele rupte și pline de sânge, după ce și-a revenit, tânăra mamă striga în continuare după ajutor, care s-a și arătat. Doi cetățeni s-au implicat în scandal și au scos-o din mâinile familiei ei.

La scurt timp, aceasta a fost înștiințată de oamenii legii că este acuzată de fostul partener de răpire de minori. Imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din zona în care s-a produs incidentul au dovedit că, în realitate, a fost contrariul. Acum, socotelile celor doi sunt încheiate, cel puțin din punct de vedere legal. Bărbatul are drept la vizită și are de plătit luna o pensie alimentară de 450 de lei pentru cel mic.

Citeste si:
Oana Radu trece prin cea mai grea perioadă din viața sa....
Oana Radu trece prin cea mai...

„A venit unul din băieți și i-au scos mâinile din gâtul meu”

„Încă am stări de anxietate, am atacuri de panică. A fost prea multă gelozie. Părinții lui m-au amenințat dintotdeauna, de când eram însărcinată, că ei o să-mi educe copilul, că ei o să-l crească. M-am mutat la cineva acasă de frică, după care tot mă amenințat că o să vină și o să-l ia. S-au mai liniștit apele între noi, adică așa am crezut eu, și i-am zis să vină și să i-l dau, Am stabilit de comun acord și norocul meu a fost că l-am înregistrat. Eram pe data de 10 august, a zis că îl aduce pe 17, iar pe 17 m-a întrebat dacă mai pot să i-l las o zi, i-am zis „da”, apoi...Pe 18 aveam programare la Poliție, la Constanță, să schimb domiciliul.

Gândește-te că ăsta a fost norocul meu, că aveam domiciliul încă acolo. Pe 18, dimineață, mi-a spus că nu-mi mai dă copilul. Nu m-am mai dus la Poliție, m-am dus direct la București să-mi iau copilul. Am chemat Poliția, nu m-au lăsat să îmi iau copilul, m-au batjocorit. A coborât tatăl lui pe scări, mi-a arăta dosul - om la 60 de ani - și râdea de durerea mea. Eu urlam pe scară să-mi dea copilul. Atunci, am plecat așa cum am venit, iar peste trei zile am venit să-mi iau copilul.

Citeste si:
Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară. Cine este...
Andreea Antonescu este...

Îmi spusese Ionuț (n.r. tatăl copilului) că sunt în oraș și am așteptat. Am coborât din mașină când am văzut că au parcat, au coborât și ei din a lor, Alvin (n.r. copilul) a venit la mine și mama lui mi l-a smuls din brațe, l-a tras de mâini ca pe un ursuleț. L-a chemat pe soțul ei, a venit, iar el m-a strâns de gât până am căzut pe mașini. Mi-am pierdut cunoștința, am leșinat pentru câteva secunde.

A venit unul din băieți și i-au scos mâinile din gâtul meu, apoi am reușit să recuperez copilul. Ulterior, când a văzut că nu scapă de mine și am reușit să-l recuperez pe cel mic, bunica lui l-a luat de șolduri și s-a trântit pe asfalt cu el ca să mi-l smulgă din brațe. De teamă că îi va face ceva rău, că îl va lovi, l-am lăsat din brațe. Treaba devenise nasoală. Aveam hainele rupte pe mine, sânge, iar copilul mă striga ca din gură de șarpe, au apărut doi oameni pe stradă și m-au salvat”, a declarat Alessia la Kanal D.

Citeste si:
Fiul Vlăduței Lupău, prima dată cu avionul. Declarațiile...
Fiul Vlăduței Lupău, prima...


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Iunie 2021 - 08 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.