În urmă cu câteva zile, Cabral și Andreea Ibacka au anunțat că vor deveni părinți pentru a doua oară. Prezentatorul mai are o fiică, pe Inoke, din relația cu Luana. În momentul când vedeta Pro TV a mărturisit că familia i se va mări, a completat că are o relație rece cu fata sa cea mare. Contactată de jurnaliști, Luana a avut o reacție dură în fața afirmațiilor fostului soț.

Luana Mitran, furioasă după ce Cabral a dezvăluit că fiica lor, Inoke, a rupt legătura cu el

Cabral a fost căsătorit cu Luana Mitran în perioada 2000-2006. Cei doi au o fetiță, pe Inoke, născută în 2002. Aceștia au divorțat amiabil și au rămas în relații cordiale. În anul 2011, moderatul TV s-a recăsătorit cu Andreea Pătrășcanu, cu care are o fetiță, Namiko, și un alt copil ce urmează să se nască.

Într-un interviu recent, oferit celor de la „Vorbește lumea”, Cabral a discutat despre noua fericicre din viața sa, anume cea de a deveni din nou părinte alături de actuala parteneră. Întrebat despre cum a primit fata sa cea mare vestea, vedeta a picat pe gânduri și a declarat că relația lor este rece, pentru moment, dar înțelege, aceasta fiind la o vârstă dificilă. Deși prezentatorul a tratat cu superficialitate subiectul, dezvăluirea sa nu i-a picat bine lui Inoke, mai ales că nu vrea să devină persoană publică și, implicit, să se vorbească despre ea în spațiul media.

„Am depășit problema aceasta, mergem mai departe. În luna august o să spun mai multe, când o să plece fata în străinătate, la studii. Acum fata mai are două-trei săptămâni până la Bac, este o perioadă destul de dificilă. În loc să se ducă liniștită la examene, copiii o să o întrebe de ce a zis tatăl său în loc să vorbească despre materii. Copilul vrea să fie un om ca oricare altul, nu își dorește să fie disecat de lume. Ea ne-a rugat, de la vârsta de patru anișori, că nu vrea să apară în presă”, a declarat Luana pentru Impact.ro.

Citeste si:
Tatăl Andrei, despre scandalul dintre Alex Velea și Cătălin Măruță:...
Tatăl Andrei, despre...

Nici ea, nici fiica nu mai poartă numele Ibacka

Luana a atras atenția că a crescut-o singură pe Inoke și că tot ceea ce își dorește este ca familia ei să fie lăsată în liniște. În plus, a dezvăluit că nici ea, nici fiica nu mai poartă numele Ibacka.

„Cabral să își asume ce vorbește. Pe noi toate lucrurile ne afectează, mai ales că ea are Bac-ul acum. Ne dorim să fim lăsate naibii în pace. Fata nu vorbește pentru că nu vorbește, nu vrea ea și are tot dreptul să fie cum vrea ea. Nici la ea, nici la mine nu mai scrie numele Ibacka, ne-am despărțit de acesta. Mi-am crescut singură copilul până acum. Că nu vorbește fata cu Cabral, asta este treaba lui, fiecare suferă de ceva. Văd că s-a născut de la nimic un întreg taifun, eu una nu am zis nimic de el ca să îi încurce sarcinile lui”, a completat Luana.

Citeste si:
Andreea Tonciu intervine în scandalul divorțului dintre Prodan și...
Andreea Tonciu intervine în...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.