Show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” revine cu sezonul 2 pe micile ecrane, la PRO TV, după șapte ani de pauză. Trustul de pe Pache Protopopescu a anunțat oficial că vor începe filmările pentru emisiune. Primul prezentator anunțat a fost Cabral, care, la rândul său, a dezvăluit numele colegului de emisiune.

Cabral a anunțat numele celui alături de care va prezenta show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

PRO TV a anunțat zilele trecute startul filmărilor pentru un nou sezon al reality-show-ului cu vedete în junglă „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Cabral a devoalat, în direct, în timpul emisiunii „Vorbește Lumea”, ce vedetă va fi co-prezentator al show-ului. El a numit-o pe Adela Popescu, cea care prezintă emisiunea de zi de la PRO TV din ianuarie 2016, având și două pauze când a născut.

„Am toată încrederea că Adela va repara ce voi strica eu. Avem amândoi nişte ani în televiziune şi dacă a făcut faţă cu voi, atunci va fi bine“, a spus Cabral, în timpul emisiunii „Vorbeşte Lumea”.

Adela, Bogdan și Shurubel au prezentat, în data de 15 iulie, ultima ediție „Vorbește Lumea” împreună. Cei trei vor intra în vacanță, iar show-ul va continua cu noi prezentatori. Locul lor va fi luat de trei vedete feminine: Cosmina Păsărin, Emily Burghelea și Majda Aboulumosha.

Emisiunea de la PRO TV se va filma în Republica Dominicană

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” revine la Pro TV, după o pauză de 7 ani. Filmările au loc în Republica Dominicană, ţară în care s-a realizat şi cel mai recent sezon „Survivor”. Primul sezon a fost filmat în Africa de Sud şi fost difuzat în perioada februarie-martie 2015, având în total 21 de ediţii. Prezentatorii au fost Cabral şi Mihai Bobonete.

În finala emisiunii din 2015, luptătorul Cătălin Moroșanu și-a disputat premiul cel mare cu Ruby și Dorian Popa, însă sportivul a reușit să facă față presiunii și să vină acasă cu trofeul.

Citeste si:
„Florin Salam a murit”, știrea falsă care a creat isterie: „Sunt...
„Florin Salam a murit”,...

Timp de două luni, nume răsunătoare din industria românească vor lăsa deoparte stilul de viață cu care sunt obișnuite și se vor avânta în junglă, fără acces la telefonul mobil sau internet. Vedetele vor trebui să facă față provocărilor și să se descurce cu resurse limitate.

Emisiunea va pune la încercare capacitatea concurenților de a se adapta condițiilor exteme și de a lupta cu necunoscutul. În plus, cei ajunși în Republica Dominicană vor fi nevoiți să gestioneze și dorul față de cei dragi de acasă, pentru că le va fi interzis să îi contacteze pe durata emisiunii.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici este un produs de televiziune extrem de complex, care în acest an revine cu o mulțime de surprize, atât pentru telespectatori, cât și pentru concurenți. Sunt foarte bucuros să anunț debutul producției și extrem de mândru de echipa care va face ca acest sezon să devină o adevărată adicție pentru cei de acasă!”, a spus Amir Mor Hason, Production Director PRO TV.

Citeste si:
Chase & Status pregătesc un show incendiar la festivalul Massif
Chase & Status pregătesc un...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Iulie 2022 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.