Mihai Bobonete și partenera sa de viață, Cătălina, se cunosc de mai bine de 25 de ani de zile, dar nimeni nu a știut până în momentul de față cum a început frumoasa lor poveste de iubire, pe urma căreia au luat naștere cei doi copii ai lor. Actorul din „Las Fierbinți” a făcut o serie de dezvăluiri despre femeia vieții sale de la care învață câte ceva în fiecare zi și care i-a fost alături chiar și în cele mai grele zile din viața sa. 

Mihai Bobonete, împreună cu Cătălina de ani buni

Mihai Bobonete și frumoasa lui soție se cunosc de pe vremea în care erau doar niște copii. Ea avea vârsta de doar 12 ani, iar el 14. Pe atunci, comendiantul stătea la internat, în Slobozia, iar la una dintre petrecerile organizate acolo s-au și cunoscut. A invitat-o la dans, iar în acel moment s-a produs magia, chiar dacă erau mici.

Bobiță din serialul „Las Fierbinți” și Cătălina sunt nedespărțiți de mai bine de de 25 de ani, timp în care s-au iubit, s-au susținut și și-au acordat libertatea de care fiecare dintre ei a avut nevoie. Toate aceste lucruri au dus la buna funcționare a căsniciei lor. Deși actorul are un program foarte, foarte încărcat, dar de fiecare dată își găsește timp pentru a sta alături de familia sa.

Mai mult de atât, Bobonete nici nu se teme să își declare iubirea pentru femeia vieții sale, pe rețelele sociale. Ori de câte ori simte că trebuie să o facă, îi arată Cătălinei cât de mult o iubește, deși au trecut ani buni de la începuturile relației lor.


„La 14 ani, când a venit vremea să dau la liceu, am intrat la Slobozia, la mate-fizică, la „Mihai Viteazul. Și am stat în internat, unde existau două camere de băieți și 30 de camere de fete, de la vârsta gimnaziului până la postliceală. Acolo am cunoscut-o și pe Cătălina, la o petrecere, în cantina internatului. Am invitat-o la un dans și aia a fost. Ea avea 12 ani, eu 14, iar motivul pentru care venise acolo era că avea o soră mai mare, la liceu, și locuiau împreună. Familia e familie, aici nu negociez timpul și atribuțiile mele de părinte și de soț, apoi serialul căruia îi datorez atât de mult și abia după vin emisiunile din televiziune și spectacolele mele de stand-up comedy și impro.

Citeste si:
Gestul emoționant făcut de Cillian Murphy pentru soția sa, după...
Gestul emoționant făcut de...

Pescuitul, pentru mine, e liniștea care îmi încarcă bateriile și mă menține bun și visător, soția mă ține veșnic îndrăgostit, copiii mă țin tânăr, serialul mă ține cunoscut și apreciat, televiziunea îmi dă bani. Spectacolele îmi mențin umorul și buna dispoziție, așa că voi găsi timp pentru toate de fiecare dat”, a declarat Mihai Bobonete, potrivit viva.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Decembrie 2021 - 02 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.