Andreea Ibacka l-a făcut pe soțul ei, Cabral, cel mai fericit bărbat din lume. Săptămâna trecută, frumoasa actriță l-a adus pe lume pe fiul lor, iar imediat după ce a aflat că a devenit din nou dată, a făcut o postare în mediul online. Mai mult de atât, după ce și-a strâns pentru prima dată în brațe copilul, a postat prima imagine pe rețelele sociale, unde deja are mulți fani. 

Actrița a primit o serie de mesaje din partea oamenilor care o urmăresc pe rețelele sociale și a ținut, înainte de toate, să le mulțumească acestora pentru toate gândurile frumoase pe care le-au trimis. Din nefericire, el nu a putut fi alături de ea în momentul nașterii, din cauza pandemiei de coronavirus. Sunt foarte fericiți și foarte fericiți pentru tot ceea ce au primit de la viață.

Cabral, în culmea fericirii

„Am fost copleșită de foarte multe mesaje și emoții. Vă muțumesc din suflet! Am născut! Cabral, eu nu mai sunt grasă! Nu știu despre tine… Marți s-a întâmplat minunea din viața noastră. Am intrat în travaliu, așa cum mă așteptam, așa cum nu eram sigură că o să mi se întâmple pentru că prima oară în 41 de săptămâni nu a vrut să fie. M-a dus soțul, sunt singură la maternitate, așa cum se întâmplă în perioada asta. Suntem foarte bine, atât eu, cât și bebe. Suntem mega fericiți, suntem niște norocoși. (…) Bebe este incredibil, este un băiețel super cuminte. Nici nu știu cu cine seamănă, cu taică-su în niciun caz. Mănâncă, doarme, e foarte liniștit. La naștere a avut 3.420 de grame și 52 de cm, nota 10, premiant. Astea sunt întrebările clasice, din oficiu am dorit să răspund”, a scris Andreea Ibacka, pe rețelele sociale.

În plus, cel mic este foarte liniștit, mănâncă doarme și în rest nu face nimic altceva. La naștere, a avut 3.420 de grame și 52 de cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Cabral este topit după băiatul său și a postat o imagine de senzație cu cel mic, imagine pe care toată lumea o aștepta cu sufletul la gură, încă din clipa în care a făcut marele anunț că a venit tătic din nou.

„Gata, acasă.
Uitasem cât sunt de mici...”,
a scris Cabral, în dreptul imaginii.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Octombrie 2021 - 04 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.