Bucurie mare în showbiz. Familia formată din Andreea și Cabral Ibacka se va mări din toamnă. Actrița este însărcinată pentru a doua oară. Vestea cea mare a fost dată chiar de prezentatorul TV, pe pagina sa de Facebook. În stilu-i caracteristic, vedeta a publicat o fotografie cu el în prim plan, în timp ce călca un așternut, cu Namiko, fiica lor, care trăgea de material, și Andreea, ce își ținea ambele mâini pe burtă pentru a face evidentă sarcina. Pe imagine este notat „Încă unul” și „Livrare: toamna 2021”.

De asemenea, tot moderatorul a fost cel care a făcut și primele declarații despre schimbarea din viața lor. Vedeta Pro TV a mărturisit că nu a fost nimic planificat, dar atât el, cât și soția, se bucură de această nouă etapă din viața lor.

„In toamnă. Așa pare că s-a potrivit. Nu ne-am propus nimic, ne-am bucurat că s-a întâmplat. Sigur, cea mai mare bucurie va fi pentru Namiko, va avea partener de joacă și de năzbâtii, probabil. Sarcina pare ok, n-au fost probleme și evenimente, Andreea e bine. Acum e și mai relaxata, știe la ce să se aștepte, are experiență și poate corela mult mai ușor informațiile și stările.

Sperăm să fie o sarcină ușoară, Namiko de-abia așteaptă livrarea… noi ne pregătim de Haos x2. Dublu prăpăd. Năcazul revine. Beleaua Stereo. Din toamnă, în Casa Ibacka…”, a declarat Cabral Ibacka la ”Vorbește lumea”, emisiune difuzată de Pro TV.

Cabral Ibacka a fost căsătorit cu Luana Mitran între anii 2000 și 20006, cu care are și o fată, pe nume Inoke, născută în 2002. În anul 2011 s-a recăsătorit cu Andreea Ibacka, după ce în urmă cu puțin timp a întâlnit-o pe platourile de filmare ale unei telenovele românești.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Mai 2021 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.