Aurel și Alexandru Pădureanu, soțul și fiul Corneliei Catanga, au fost prezenți pentru prima dată la TV după moartea solistei. Cei doi și-au spus ofurile de când doamna vieții lor nu mai există pe pământ și au povestit că aceasta a presimțit că va muri cu mult timp înainte ca necazul să se fi întâmplat.

Soțul și fiul Corneliei Catanga au povestit ce premoniție a avut artista cu un an înainte de a muri

Cântăreața de muzică lăutărească a murit, infectată cu COVID-19, la finalul lunii martie, la Spitalul Universitar din Capitală. Aurel Pădureanu a sunat-o pe jurnalista Mara Bănică și i-a povestit despre trecerea în neființă a soției sale: „M-a sunat plângând, că a murit Cornelia. Nu mi-a venit să cred. Cu greu s-a liniştit şi abia am putut să înţeleg ce s-a înţâmplat. Mi-a povestit că îi era rău,că nu mai putea să respire şi au chemat ambulanţa. La Spital i s-a făcut testul COVID, iar acesta a ieşit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat”, a declarat Mara Bănică.

În anul 2019, interpreta a mai fost internată în spital, în urma unui infarct. La acea vreme, soțul Aurel Pădureanu a povestit că artista a slăbit 27 de kilograme, după ce fiul lor s-a mutat în America. Atunci, aceasta a fost diagnosticată cu retinopatie pigmentară evolutivă. Acea perioadă a fost nefastă pentru familie. Pe lângă verdictul crunt primit din partea medicilor, Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au pierdut o casă, după ce nu au mai putut plăti ratele.

În urmă cu mai bine de 14 ani, cei doi au făcut un împrumut în valoare de 90.000 de euro, cu scopul de a-și renova vila. Problemele lor legate de cămin au început în 2014, când nu au mai putut să-și achite dările la bancă, iar în scurt timp au fost executați. După ce a rămas pe drumuri, fiind nevoită să părăsească vila din Chitila în care locuia alături de copil și partener, solista a intrat în depresie.

Declarațiile celor doi

Astăzi, familia Pădureanu - Catanga s-a destrămat. Un membru îi păzește acum din ceruri, iar restul stau adunați într-un bloc din cartierul Rahova. Toată lumea îi simte dorul, au declarat soțul și băiatul, într-un interviu pentru „Teo Show”. Mai mult, au avut tăria de a povesti că solista a presimțit cu un an înainte că va pieri.

„Ea a fost o stea; și ea, și Nelu Ploieșteanu. M-a deranjat enorm cum a fost îngropată. Nu se poate în maniera asta. Sufăr enorm pentru asta. Ea era o fire sensibilă, fricoasă. Nu am apucat nici să îi cimentez groapa acolo. Ea a avut niște promoniții înainte. Anul trecut, ea a luat pomul de iarnă și a cumpărat pentru el tot ca să arate mai frumos, mai plăcut. Eu, pe data de 10 ianuarie am vrut să îl dau jos. Ea a început să plângă și mi-a spus că îl las fiindcă nu știe dacă mai apucă la anul, poate nici Paștele. Ea a avut premoniții, Teo. Ea, de fapt, acum doi ani și jumătate, a avut un infarct și, probabil, că de atunci suferea. Ea își revenise la un moment dat. Mergea cu mine la cântări, dar obosea groaznic”, a spus Aurel Pădureanu la Kanal D.

Citeste si:
Rona Hartner a fost înmormântată astăzi. Aurel Pădureanu,...
Rona Hartner a fost...


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Iunie 2021 - 05 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.