Showbiz 21 Mai 2021 10:47 de Lorena Martin

Aurel Pădureanu și fiul său, Alexandru, încă nu au reușit să treacă peste pierderea Corneliei Catanga și declară că îi vizitează mormântul aproape în fiecare zi și o vizează în fiecare noapte.

Cornelia Catanga s-a stins din viață în acest an, pe 23 martie, atunci când a fost infectată cu virusul COVID-19. De atunci, familia a rămas profund îndurerată, Aurel Pădureanu povestind că îi vizitează mormântul o dată la două zile și susține că primește mesaje din partea ei.

Conform declarațiilor făcute de artist, una dintre vecinele lor a visat-o pe Cornelia la scurt timp după ce a murit:

„Noi stăteam în Bragadiru. Era o profesoară de matematică și domnul care era inginer și se ducea Cornelia la ei în permanență. Mă sună ea la o săptămână după ce a murit Cornelia că a visat-o pe soacra mea.

A spus: „am visat-o că a venit la mine în bucătărie și se uita admirativ la mine” și i-a zis că „mă uit că fata mea mi-a spus că venea mereu la dumneavoastră în casă și sunteți o femeie bună”. Ca să-mi transmită Cornelia mie că ea s-a întâlnit cu mama ei acolo. E incredibil. Mă duc la cimitir în permanență, o zi da, una nu. De câte ori mă duc plâng acolo și mă întorc cu o durere mai mare în suflet, că știu cum am dus-o în ziua respectivă”, a spus Aurel Pădureanu, în cadrul unei emisiuni de televiziune, potrivit Can-Can.ro.

Retail jobs

Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Mai 2021 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.