Cântăreaţa de muzică lăutărească, Cornelia Catanga, a murit vineri din cauza virusului COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. Artista avea vârsta de 63 de ani.

Cornelia Catanga a fost internată la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti în cursul zilei de joi în stare gravă, adusă de o ambulanţă fiind infectată cu coronavirus.

Din cauza stării critice şi a comorbidităţilor, Cornelia Catanga a decedat, vineri dimineaţa, în jurul orei 4.

Cornelia Catanga avea 63 de ani şi era una dintre cele mai cunoscute cântăreţe de muzică lăutărească.

Ea împărţea scena de ani de zile cu soţul său, Aurel Pădureanu. Cornelia Catanga s-a născut la Zeletin, Cătina, în judeţul Buzău, la 9 martie 1958, relatează Mediafax.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Martie 2021 - 09 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.