Camelia, mama prezentatorului TV Mihai Mitoșeru, a fost operată pe creier la începutul lunii februarie. După intervenția care a durat șase ore, actrița a suferit complicații destul de serioase. Marți, aceasta a bifat prima sa prezență la televizor după necazul trăit, unde a oferit noi amănunte despre starea sa de sănătate.

Prima apariție televizată a Cameliei Mitoșeru după operația pe creier

Camelia Mitoșeru a fost operată pe 3 februarie, femeia fiind diagnosticată cu meningiom (tumoră benignă localizată la nivelul meningelui cerebral), afecțiune care îi putea pune viața în pericol. După intervenția suferită, actrița a întâmpinat complicații, câteva vase de sânge spărgându-se în jurul operației. Femeia a fost externată la scurt timp, starea sa ameliorându-se în mod vizibil. Acasă, vedeta a urmat un tratament de recuperare și a ținut regim alimentar.

Mihai Mitoșeru s-a mutat cu ea pentru a o îngriji cât mai bine. Nu a durat mult bucuria fiindcă marea artistă a început să refuze mâncarea, ajungând într-o stare înaintată de deshidratare. Astfel, a fost internată din nou în spital, pentru a avea parte de îngrijirile medicilor.

Retail jobs

Astăzi, a ieșit soarele pe strada sa. Actrița a fost prezentă, marți, în platoul emisiunii „Acces Direct”, unde a radiat. Cu această ocazie, a devoalat firul întâmplărilor și a venit și cu noi detalii despre cum se simte în prezent.

A tras un semnal de alarmă pentru femei

„Nu am simțit nimic. E adevărat, câteodată, așa, simțeam că aș lua-o spre o parte. Ideea este că într-o zi am căzut în casă și m-am lovit cu capul de calorifer, apoi mi-am făcut un RMN. Când l-am făcut, a ieșit chestia asta, pe care o aveam cred că de zece ani. Era enorm. M-am dus la profesorul Ciurea, care, atunci când m-a văzut, a trecut la treabă. Mi-a zis să nu mă operez în Ajun sau de Crăciun, ci după 1 ianuarie. Perfect, am zis. Am vrut, totuși, și confirmarea altui medic.

Ah, știi cine face boala asta? În general, femeile. Atenție, fetelor! Și mai ales după menopauză. Trebuie să știți, poate să nu știe toată lumea. Acum, mă simt foarte bine. Râd, mănânc, citesc”, a declarat Camelia Mitoșeru la Antena 1.

Citeste si:
Un comandant rus capturat susţine că militarii ruşi au fost...
Un comandant rus capturat...


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Iunie 2021 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.