Adda a făcut noi dezvăluiri cutremurătoare despre starea sa de sănătate. Vedeta nu doar că a fost diagnosticată cu boala Lyme care i-a dat mari bătăi de cap și care încă o face, dar are și două chisturi pe creier. Cântăreața a spus prin ce trece și chiar a postat niște filmări, pe contul ei de Instagram, pentru a demonsta că nu glumește în acest sens.

Ce a declarat Adda despre starea sa de sănătate

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Adda a fost diagnosticată cu boala Lyme. Timp de aproximativ doi ani, vedeta s-a plimbat prin spitale, a primit un diagnostic greșit și s-a tratat necorespunzător, motiv pentru care ar fi putut să își piardă viața. A urmat, de asemenea, un regim alimentar și a slăbit extrem de tare, iar când a aflat cu ce se confruntă, de fapt, a încercat să facă tot ceea ce i-a stat în putință pentru a se vindeca, dar mai este cale lungă până acolo, deoarece vedeta pare urmărită de problemele de sănătate la orice pas.

Adda este o persoană foarte activă pe rețelele sociale și obișnuiește să le povestească fanilor ei din mediul online despre problemele prin care trece, dar și despre momentele frumoase din viața sa. De data aceasta, partenera de viață a lui Cătălin Rizea nu a avut vești prea bune pentru cei care o urmăresc, cărora le-a vorbit despre chisturile pe creier pe care le-au descoperit medicii recent și din cauza cărora, cântăreața se confruntă cu tremuratul mâinilor și al picioarele. Pentru a le arăta că nu glumește, vedeta a postat câteva imagini în mediul online, care i-au lăsat mască pe cei care o urmăresc.

Tot în mediul online, a mai detalii despre care nu a mai discutat până acum care au legătură tot cu boala Lyme, dând de înțeles că și chisturile de pe creier care sunt foarte micuțe și pe care le are tot de ceva timp, au apărut tot din cauza bolii respective.

„Eu am fost la multe clinici de genul ăsta când îmi căutam diagnosticul și pot să zic că pe anumite probleme m-au ajutat, însă nu mi-au depistat problema reală și am dat mii de euro. (...) Diagnosticul cât mai rapid în boala Lyme face diferența, iar tratamentul care este foarte controversat, la fel, trebuie să fie unul foarte echilibrat și să lupți cu acest patogen pe toate fronturile. De fapt, nu este un singur patogen, sunt mai mulți patogeni, pentru că Borrelia nu vine singură, vine cu Moș Crăciun și prietenii săi. (...) Practic, regimul anti-infamator, fără gluten, fără lapte, fără zahăr și așa mai departe este bun (...) este mult mai ușor să se curețe și să scapi de toxinele date de patogeni în sine, dar și de antibiotice. Dar dacă ai demielinizări pe creier, Mielită transversă sau chistulețe arahnoidiene cum am și eu, am două micuțe pe creier, sunt micuțe”, a povestit Adda, pe Instagram.

Citeste si:
Cătălin Bordea, declarații emoționante la câteva zile după moartea...
Cătălin Bordea, declarații...

Cântăreața a mai vorbit și despre terapia pe care o urmează și care o ajută în ceea ce privește oxigenarea celulelor din organism, dar ajută în același timp și la creșterea imunității.

„Îmi provoacă asta (n.r tremurat) nu o să îmi treacă dacă stau la un dispozitiv cu curent sau dacă mănânc ovăz fără gluten la micul dejun și iaurt vegan. Trebuie Hiperbară și antibiotic. Hiperbara ce face, oxigenează foarte tare celulele, îți crește imunitatea și dezinflamează. Hipertermia, care este o febră indusă, adică tu, practic, faci febră, 40-41, cât poți să suporți că ești băgată într-un tub, la 60 de grade și îți crește foarte mult temperatura corpului ca să poată să lupte corpul, în mod natural, cu ceilalți patogeni, nu cu Borrelia, că Borrelia nu trece așa”, le-a mai povestit artista fanilor.

Citeste si:
Oana Roman, despre starea de sănătate a mamei sale. Cum se mai...
Oana Roman, despre starea de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Octombrie 2022 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.