Cantareata americana Britney Spears a anuntat ca a decis sa renunte pentru o perioada nedeterminata la cariera sa artistica pentru a fi alaturi de tatal ei, intr-o perioada in care acesta se afla in convalescenta dupa o afectiune grava, informeaza vineri Press Association. 

Celebra cantareata pop a spus ca doreste sa ii sprijine pe membrii familiei sale, intrucat si acestia au sprijinit-o intotdeauna. Ea a dezvaluit ca a decis sa isi amane turneul in sistem de rezidenta intitulat "Britney: Domination", pe care urma sa il sustina in Las Vegas, scrie Agerpres.

Vedeta le-a multumit fanilor pentru sprijinul lor in perioada in care tatal ei a fost bolnav.

Jamie Spears, tatal cantaretei americane, a suferit o ruptura de colon si a fost supus unei complicate operatii chirurgicale in Las Vegas.

Dupa 28 de zile petrecute in spital, el a fost externat si in prezent isi petrece convalescenta la domiciliu.

De asemenea, Britney Spears a anuntat ca isi amana toate angajamentele sale oficiale in perioada in care va ramane alaturi de tatal ei.

Medicii se asteapta ca tatal vedetei americane sa beneficieze de o recuperare completa.

Reprezentantii cantaretei Britney Spears au precizat ca fanii care se afla in posesia unor bilete pentru show-urile afectate de decizia vedetei pop vor beneficia de o achitare integrala a contravalorii acestora.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.