Pentru prințul Harry, acest an va fi unul diferit și plin de durere. Prințul împlinește vârsta de 38 de ani în data de 15 septembrie, în timp ce familia regală se află în pregătiri pentru înmormântarea celui mai longeviv monarh britanic. Acesta își întâlnește ai săi 38 de ani, dar deja fără prezența bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a

Prințul Harry împlinește 38 de ani fără Regina Elisabeta a II-a

În acest an, Prințul Harry nu va avea parte de o aniversare ca toate celelalte, pline de bucurie alături de toți membrii familiei. Nepotul reginei împlinește vârsta de 38 de ani pe data de 15 septembrie, atunci când familia regală se pregătește de înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Fiul cel mic al Regelui Charles al III-lea avea o legătură deosebită cu regretata sa bunică. Jurnaliștii britanici speculau că Harry ar fi fost nepotul preferat al reginei.

Presa britanică spune că fiul cel mare a prințesei Diana, prințul William, are cele mai mari șanse să ajungă rege, de aceea legătura dintre el și bunica sa era destul de strânsă. Însă această legătură era împărțită între familie și muncă. În timp ce relația dintre regină și Harry era una de bunică-nepot.

Chiar dacă nu își manifestă durerea public, pentru prințul Harry acest moment este unul sfâșietor, mai ales că și-a pierdut într-un timp atât de scurt ambii bunici. Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață la vârstă de 96 de ani, pe 8 septembrie 2022.

Prințul Harry împreună cu soția sa, Meghan, locuiesc în California după ce au renunțat la îndatoririle regale. Cei doi au împreună un băiețel și o fetiță.

Prințul Harry i-a transmis un ultim mesaj emoționant Reginei Elisabeta a II-a

Prințul Harry, nepotul Reginei Elisabeta a II-a, i-a adus un omagiu regretatei sale bunici în urma decesului acesteia. Acesta și-a exprimat admirația lui față de felul în care regina și-a exercitat atribuții în calitate de șef de stat și de monarh, dar și în calitate de bunică.

Citeste si:
Cartea prințului Harry a fost lansată și în librăriile din România
Cartea prințului Harry a fost...

Harry a mărturisit că este recunoscător pentru timpul pe care cei doi l-au petrecut împreună, începând din copilărie și până când Regina Elisabeta și-a cunoscut strănepoții.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Septembrie 2022 - 06 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.