Prinţul Harry al Marii Britanii i-a dedicat un mesaj înduioșător bunicii sale, Reginei Elisabeta a II-a care s-a stins din viață joi, 8 septembrie. Acesta i-a mulțumit pentru timpul pe care l-au petrecut împreună, pentru amintirile frumoase și sprijinul oferit de-a lungul timpului.

Prințul Harry i-a transmis Reginei Elisabeta a II-a un mesaj emoționant

Prințul Harry, nepotul Reginei Elisabeta a II-a, i-a adus un omagiu regretatei sale bunici în urma decesului acesteia. Acesta și-a exprimat admirația lui față de felul în care regina și-a exercitat atribuții în calitate de șef de stat și de monarh, dar și în calitate de bunică.

Harry a mărturisit că este recunoscător pentru timpul pe care cei doi l-au petrecut împreună, începând din copilărie și până când Regina Elisabeta și-a cunoscut strănepoții.

Buni, deşi această despărţire finală ne aduce o mare tristeţe, sunt veşnic recunoscător pentru toate primele noastre întâlniri - de la cele mai vechi amintiri din copilărie cu tine la prima întâlnire cu tine în calitate de comandant-suprem, până la primul moment în care te-ai întâlnit cu scumpa mea soţie şi ţi-ai îmbrăţişat iubiţii strănepoţi”, a declarat Harry.

Retail jobs

Prințul Harry a afirmat cu durere că trecerea în neființă a bunicii sale este un moment greu nu doar pentru familia regală, ci și pentru întreaga lume. Nepotul îi duce lipsa bunicii sale și își amintește cu drag de personalitatea ei puternică.

Preţuiesc aceste momente împărtăşite cu tine, precum şi multe alte momente speciale între acestea. Deja ne este foarte dor de tine, nu doar nouă, ci întregii lumi”, a adăugat Harry.

Harry și Meghan au renunțat la îndatoririle regale în 2020

Prinţul menționat cu câtă grație și demnitate Regina Elisabeta a II-a și-a onorat atribuțiile și responabilitățile timp de 70 de ani. Regina a fost admirată și iubită de o lume întreagă. De asemenea, Harry a afirmat că acum îl onorează pe tatăl său, Charles al III-lea care a fost proclamat Rege al Marii Britanii.

Citeste si:
Banca Angliei va înlocui portretul Reginei Elisabeta a II-a de pe...
Banca Angliei va înlocui...

În ceea ce priveşte primele întâlniri, acum îl onorăm pe tatăl meu în noul său rol, ca regele Charles al III-lea”, a declarat Harry.

Prințul Harry împreună cu soția sa, Meghan, s-au mutat în California după ce în anul 2020 cei doi au renunțat la îndatoririle regale.Harry și Megan locuiesc în SUA alături de cei doi copii ai lor. În momentul în care Regina Elisabeta a II-a a decedat, cuplu se afla în Europa și urmau să participe la o serie de evenimente caritabile.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Septembrie 2022 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.