Începând de astăzi, cartea prințului Harry, ducele de Sussex, a fost lansată și în librăriile din România. Volumul de memorii al prințului este publicată în 16 limbi și poate fi achiziționată atât în format electronic, cât și în format fizic.

Cartea prințului Harry a fost lasată în România

Cartea prinţului Harry a fost intitulată "Rezervă". Acesta a fost lansată în România astăzi, 10 ianuarie, la editura Nemira. Volumul de memorii poate fi achiziționat din toate librăriile din ţară. Cartea ducelui de Sussex a stârnit o intrigă încă de la început. Oamenii din întreaga lume s-au arătat interesați și curioși de memoriile fiului mai mic al prințesei Diana.

Curioșii care își doresc să aibă cartea în colecția sa își pot achiziționa cartea atât în format electronic, cât și în format fizic, din librăriile din întreaga țară. De asemenea, există și o variantă audio a cărții. În volumul de memorii, prințul Harry povestește despre traumele din copilăria sa, despre perioada de adolescenţă și mai târziu, despre încercările și toate provocările de până acum.

Cât costă cartea prințului Harry

Prin intermediul cărții, cititorii vor avea ocazia să îl cunoască mai bine pe omul Harry, relatând și multe detalii din spatele ecranelor care nu au fost știute, detalii despre experienţele trăite după moartea mamei sale, despre şcoală, armată sau călătoriile pe care le-a efectuat în Africa.

De asemenea, în carte se va descrie și povestea de dragoste pe care prințul Harry o trăiește alături de actriţa americană Meghan Markle. Volumul de memorii cuprinde și detalii controversate despre familia regală.

În Marea Britanie, oamenii au dat buzna în librării și au stat la coadă ore în șir pentru a ajunge să procure un exemplar al cărții prințului Harry. În România fost înregistrate peste 2.500 de precomenzi pentru cartea ducelui de Sussex. Volumul de memorii poate fi cumpărat, în format clasic, la preţul de 99 de lei, iar varianta audiobook costă aproximativ 50 lei.

Citeste si:
Aniversare tristă pentru Prințul Harry. Acesta împlinește 38 de ani
Aniversare tristă pentru...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Ianuarie 2023 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.