Duncan Alexander Burrell-Gordon (20 de ani) a fost dat dispărut de familia sa la începutul lunii mai, fiind văzut pentru ultima dată la locul său de muncă, o fabrică de reciclare industrială din Greer, Carolina de Sud. Acum, autoritățile au făcut lumină în privința cazului său.

După aproape două luni de la dispariția tânărului, au fost găsite urme de sânge și bucăți mici de carne umană la mașina la care lucra Burrell. Este vorba despre o mașină care mărunți atât deșeuri metalice, cât și plastic.

Tânăr mort în mașina de tocat plastic

Un medicul legist, care a ajuns la locul de muncă al lui Burrell la mai bine de o lună după dispariție, a mai precizat că mașina în cauză a fost inspectată de trei ori până să o analizeze el, inclusiv de către tatăl bărbatului decedat, însă nu s-a descoperit nimic suspect, scrie The Independent, citat de digi24.ro.

Din momentul în care se crede că Burrell a căzut în mașina industrială și până la începutul lunii iunie, când medicul legist a participat pentru prima dată la investigații, se crede că au fost procesate peste 60.000 de kilograme de plastic.

După ce a efectuat un test ADN al sângelui uscat, s-a confirmat că acesta se potrivește cu cel al părinților tânărului dispărut.

Până acum, medicul legist nu a putut emite certificat de deces, deoarece trupul tânărului era de negăsit.

Incidentul este investigat acum și de Administrația pentru Securitate și Sănătate în Muncă pentru a se stabili dacă au fost încălcate normele în vigoare privind siguranța la locul de muncă.

Biroul șerifului din Spartanburg a deschis un nou dosar în cazul lui Duncan Alexander Burrell-Gordon, însă nu a precizat dacă incidentul este tratat ca un accident de muncă sau omucidere.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Iulie 2022 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.