Un bărbat din Michigan a fost împușcat mortal de o polițistă, după ce acesta a înjunghiat un alt bărbat într-un supermarket, pentru că îl rugase să poarte mască, apoi a vrut să o atace și pe ea cu un cuțit.

Potrivit poliției, suspectul identificat ca Sean Ruis a atacat un bărbat în vârstă de 77 ani care l-a certat că nu purta mască. Mai târziu, acesta a plecat de la fața locului, însă a fost oprit de o polițistă care a tras câteva focuri de armă când Ruis a vrut să se năpustească asupra ei.

Din imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se poate observa mașina de poliție care a oprit un vehicul și șoferul, identificat ca Ruis, care la un moment dat înaintează amenințător spre polițistă. Câteva clipe mai târziu, ea îl împușcă. După incident, acesta a fost transportat la spital unde a fost declarat mort.

Sean Ruis se pare că avea supra lui o armă și un cuțit, potrivit The Guardian.

Bărbatul în vârstă de 77 de ani, victima lui Ruis, a fost și el transportat la spital și este într-o stare stabilă.

Nu este însă primul incident provocat de disputele în privința purtării măștii de protecție. Un șofer de autobuz care le-a cerut unor bărbați să poarte mască de protecție a fost bătut de aceștia și ulterior a decedat.

Incidentul șocant a avut loc în orașul Bayonne, din Franța. Philippe Monguillot, în vârstă de 59 de ani, a murit la spital în urma loviturilor pe care le-a primit de la cei patru indivizi cărora le-a cerut să poarte mască de protecție.


Despre autor:


Ultima actualizare: 15 Iulie 2020 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.