Un bărbat din Michigan a fost împușcat mortal de o polițistă, după ce acesta a înjunghiat un alt bărbat într-un supermarket, pentru că îl rugase să poarte mască, apoi a vrut să o atace și pe ea cu un cuțit.

Potrivit poliției, suspectul identificat ca Sean Ruis a atacat un bărbat în vârstă de 77 ani care l-a certat că nu purta mască. Mai târziu, acesta a plecat de la fața locului, însă a fost oprit de o polițistă care a tras câteva focuri de armă când Ruis a vrut să se năpustească asupra ei.

Din imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se poate observa mașina de poliție care a oprit un vehicul și șoferul, identificat ca Ruis, care la un moment dat înaintează amenințător spre polițistă. Câteva clipe mai târziu, ea îl împușcă. După incident, acesta a fost transportat la spital unde a fost declarat mort.

Sean Ruis se pare că avea supra lui o armă și un cuțit, potrivit The Guardian.

Bărbatul în vârstă de 77 de ani, victima lui Ruis, a fost și el transportat la spital și este într-o stare stabilă.

Citeste si:
Arafat: „Și în mașină trebuie purtată masca”
Arafat: „Și în mașină trebuie...
Citeste si:
Care sunt primele simptome care apar in caz de coronavirus?
Care sunt primele simptome...

Nu este însă primul incident provocat de disputele în privința purtării măștii de protecție. Un șofer de autobuz care le-a cerut unor bărbați să poarte mască de protecție a fost bătut de aceștia și ulterior a decedat.

Incidentul șocant a avut loc în orașul Bayonne, din Franța. Philippe Monguillot, în vârstă de 59 de ani, a murit la spital în urma loviturilor pe care le-a primit de la cei patru indivizi cărora le-a cerut să poarte mască de protecție.

Citeste si:
Șoferul care a ucis trei oameni într-un accident era sinucigaș
Șoferul care a provocat...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.