Kim Jong Un a avut o nouă apariție publică, prin care dovedește încă o dată că este sănătos, dar și că respectă regulile de distanțare socială.

Coreea de Nord este unul dintre puținele state ale lumii care nu se confruntă cu pandemia de coronavirus, cel puțin nu în mod oficial. Statul a raportat 0 cazuri de îmbolnăvire cu Covid-19, însă au fost instituite oarecare măsuri de prevenție.

Astfel, în cadrul celei mai recente apariții publice, Kim Jong Un poate fi văzut alături de mai mulți oficiali de partid, în timpul unei întâlniri. Între acesta și ceilalți oficiali din încăpere este păstrată o distanță minimă de doi metri. În schimb, respectivii nu păstrează aceeași distanță și unii față de ceilalți.

Noile fotografii oferă încă o dovadă asupra faptului că dictatorul nu are nicio problemă gravă de sănătată și, mai ales, că nu a murit, așa cum s-a speculat în aprilie, după o perioadă de absență din viața publică a liderului.

Controverse despre moartea lui Kim Jong Un

În urmă cu câteva săptămâni, au apărut speculații cu privire la faptul că liderul Coreei de Nord ar fi murit după o operație eșuată pe cord. Totuși, ceva zile mai târziu, acesta a apărut în public și părea că nimic nu i s-ar fi întâmplat.

Zvonurile despre moartea lui Kim Jong Un au apărut după ce acesta a lipsit de la aniversarea zilei de naștere a bunicului său. Kim Il Sung, fondatorul Coreei de Nord.

Nepotul nu a lipsit de la această celebrare, din data de 15 aprilie, în niciun an de când a preluat puterea în 2011.

Presa de stat nu a dat niciun detaliu despre starea lui Kim Jong Un în ultima vreme, însă alte publicații externe au spus că acesta ar fi în recuperare după o operație pe cord

Chung-in Moon, consilier pe politică externă pentru președintele sud-coreean, Moon Jae-in, spune că ”poziția guvernului nostru e fermă. Kim Jong Un e bine sănătos.” Consilierul spune că liderul nord-coreean e în regiunea Wonsan încă din 13 aprilie și susține că nu au fost detectate mișcări suspecte în țară.

Citeste si:
Soția lui Mihai Petre, secretul unui trup de invidiat la 41 de ani....
Soția lui Mihai Petre,...

Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Iunie 2020 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.