Atacurilor occidentale desfasurate impotriva Siriei "sunt legitime", au sustinut Florence Parly, ministrul Apararii si Jean-Yves Le Drian, ministrul francez de Externe intr-o declaratie de presa.

"Escaladarea chimica din Siria este inacceptabila", a mentionat Le Drian.

Ministrul Apararii a avut o interventie pe marginea acestui subiect.

"Fregate capabile sa desfasoare mai multe misiuni, insotite de o nava de protectie si de sprijin, au fost desfasurate in Marea Mediterana. In acelasi timp, un raid aerian a fost lansat in primele ore ale noptii de la mai multe baze aeriene din Franta pentru a ajunge in zona coastelor Siriei. Aceste diferite mijloace au lansat in mod perfect coordonat rachete de croaziera (...) in stransa coordonare cu aliatii nostri americani si britanici", a mentionat Florence Parly.

"A fost atacata capacitatea de a dezvolta, de a pune la punct si de a produce arme chimice. Obiectivul este simplu: sa impiedicam regimul sa foloseasca din nou arme chimice"
, a mai spus ea, potrivit romanialibera.ro.

Citeste si:
Citeste si:
Cutremure în Turcia și Siria. Bilanțul catastrofei a depășit 34.000...
Cutremure în Turcia și Siria....

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.