Criticat ca si-a dezinfectat mainile cu gel antibacterian, dupa ce a salutat fanii, Robbie Williams a ogerit o "explicatie" cat se poate de amuzanta pentru gestul sau.

Cantaretul a recunoscut de mai multe ori ca a facut o obsesie pentru curatenie si pentru microbi, motiv pentru care are gel antibacterian in toata casa.

Tocmai pentru ca se teme de boli, Robbie Williams nu s-a sfiit sa iti dezinfecteze mainile cu gel, dupa ce, la concertul de Anul Nou, a salutat multimea de fani. Criticat pentru gestul sau, pe care unii l-au considerat sfidator, Williams a reactionat... cu umor la aceasta situatie.

El a publicat, pe pagina sa de Facebook, un filmulet in care isi imbratiseaza soacra, careia ii ureaza "La multi ani", iar apoi isi dezinfecteaza mainile cu gel.

Regram from @aydafieldwilliams Wiping the slate clean for 2017 #instafun #instagood #cleanslate #familyfunday

A video posted by Robbie Williams (@robbiewilliams) on


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.