Tenismena Serena Williams va juca astăzi cea de-a 1000-a partidă din cariera ei, contra adversarei sale, Nadia Podoroska (44 WTA), în runda a doua, la turneul de tenis de la Roma. Până acum tenismena americană a câştigat 851 de meciuri şi a pierdut 147.

Serena Williams va împlini vârsta de 40 de ani în această toamnă. Sportiva a câştigat 73 de titluri WTA la simplu şi peste 94 de milioane de dolari în premii. Ea a debutat în turneele profesioniste în octombrie 1995, la Bell Challenge, în Quebec, Canada.

Înainte de a 78-a ediţie a turneului Internazionali BNL D’Italia, de la Roma, Serena Williams se afla pe locul 8 în lume, în clasamentul WTA.

„Podoroska ştie cu siguranţă să joace”, a spus Williams, luni, într-o conferinţă de presă. „Joacă cu multă putere. Am urmărit-o la începutul acestui an, aşa că a fost bine. Am putut să-i văd puţin jocul.”

În 2021, Serena a participat doar la cele două turnee de la Melbourne.

„Simt că sunt bine. Sunt la Roma. Voi avea câteva meciuri bune aici, sperăm, şi apoi voi fi la un alt Grand Slam, ceea ce mă entuziasmează mereu. Aşa că cred că sunt pregătită. Va fi greu fără fanii italieni, pentru că sunt speciali”, a mai spus Williams.

Retail jobs

Chiar dacă cele mai multe performanţe le are pe hard, zgura îi este totuşi „prietenă”, fiind de trei ori câştigătoare a Open-ului Franţei şi de patru ori campioană la Roma, unde a câştigat în 2002, 2013, 2014 şi 2016, informează Mediafax.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Mai 2021 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.