Poate că are 61 de ani, dar Lynda Jager nu este o bunicuță obișnuită. Nu o vei găsi croșetând fulare pentru nepoți, ci ridicând greutăți la sală.

Lynda Jager locuiește în orașul Cambridge din regiunea Ontario din Canada. Se antrenează încă de când era tânără, dar, din cauza anxietății, a evitat foarte mult timp să își facă abonament la o sală de sport. Așa că a lucrat acasă, urmărind programele de sport de la televizor.

În momentul în care a început să vadă rezultate, și-a luat inima în dinți și și-a făcut abonament la o sală din cartier. Asta se întâmpla când avea în jur de 30 de ani.

"Am fost întotdeauna atrasă de imaginile femeilor din reviste și de la televizor care arătau puternice și sănătoase și mi-am dorit același lucru pentru corpul meu. Mi-a plăcut mereu cum arată mușchii pe corpul meu. Am vrut și să ofer un exemplu copiilor mei" a postit Lynda Jager într-un interviu.

Motivată de aceste dorințe, Jager s-a angajat ca antrenor personal, iar mai apoi, la 51 de ani s-a înscris la prima competiție de culturism.

Lynda are acum şase titluri de campioană şi nu are de gând să se oprească aici. Se trezește în fiecare zi de la 4:30 dimineața pentru ședințele de cardio, iar apoi seara se antrenează alături de partenerul ei, Mark.














Today I noticed a disturbing trend that I really hope won't continue after all this uneasiness is over. When I was out getting a few groceries, trying to keep my social distance, I noticed so many people that were seemingly afraid to make eye contact or even smile at one another. I don't really understand why, that just because we've been told to keep our distance in order to keep others safe, we feel the need to also be unfriendly! We can't let this happen! We are all scared; we are all afraid of what our future holds; we are all in this together and together we will get through this. Please don't be afraid to smile at each other or give others a reason to smile, after all, we can all use a bit of a mood boost and you just might make someone's day a bit brighter! # # # # #fitover60 #fitwomen #fitness #bodybuilding #healthylifestyle #health #workoutmotivation #muscle #fitnessmodel #fitgirl #motivation #missingthegym #personaltrainer #active #strong #keepmoving #keepsmiling

Citeste si:
Cum să rămâi motivat atunci când mergi la sală: 5 sfaturi care...
Cum să rămâi motivat atunci...

O postare distribuită de Lynda Jager/ Timeless Fitness (@lyndajager) pe


Despre autor:


Ultima actualizare: 7 Aprilie 2020 - 03 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.